Повезане вести
Орбан дебитује у српском фудбалу
Слободна Европа 27.09.2018
Мађарски премијер Виктор Орбан свечано је у четвртак отворио нову фудбалску академију у Бачкој Тополи, поклон Мађарске вредан 9,5 милиона евра, “Живимо у Европи у којој не пролазе они који подржавају раздор већ заједништво… »
Орбан дебитује у српском фудбалу
Данас 27.09.2018
Нова фудбалска академија, поклон Мађарске вредан 9,5 милиона евра, данас ће у присуству председника мађарске Владе Виктора Орбана бити отворена у Бачкој Тополи, месту у Војоводини 150 километара северно од Београда. Средства… »
Данас отварање Фудбалске академије у Бачкој Тополи, присуствује и Виктор Орбан
Нова економија 27.09.2018
Фудбалска академија у Бачкој Тополи данас ће бити свечано отворена, а церемонији ће присуствовати и премијер Мађарске Виктор Орбан. Најсавременија академија са централним стадионом, четири помоћна терена и собама за смештај… »
Вести дана »

Чајна Истерн покреће најдужи лет на свету – 29 сати између Буенос Ајреса и Шангаја
Аеро.рс пре 13 минутајош 1 повезана

Министарство одбране: Грађани ће моћи да присуствују паради, почетак у 11.00 сати
Телеграф пре 1 сатјош 3 повезане

Растужила све у студију: Габријела се присетила смрти оца: "Месец дана пред мој одлазак у Београд, он ме је напустио"
Блиц пре 43 минутајош 1 повезана

"Мислим да се ми не слажемо око две ствари": Трамп у авиону открио детаље разговора са Стармером
Блиц пре 3 сатајош 1 повезана