Povezane vesti

"To ćeš sa onim sa kim si naučila, sa mnom nećeš!" Vladimir najstrašnije izribao Staniju, pa raskinuo sa njom! (video)

"To ćeš sa onim sa kim si naučila, sa mnom nećeš!" Vladimir najstrašnije izribao Staniju, pa raskinuo sa njom! (video)

Telegraf 27.09.2018
- Ako te ja zovem da dođeš i ti nećeš, kasnije nemaš gde da dođeš. Nemaš kome! Ja sam takav i to je to - rekao je Vladimir. Vladimir Tomović raskinuo je prethodne noći sa Stanijom Dobrojević, i to nakon što ga je iskulirala i nije došla kod njega kad ju… »
Đe ćeš tako sa đetićem?! Vladimir raskinuo sa stanijom: To ćeš sa klošarima s kojima si naučila, sa mnom ne dok si živa (video)…

Đe ćeš tako sa đetićem?! Vladimir raskinuo sa stanijom: To ćeš sa klošarima s kojima si naučila, sa mnom ne dok si živa (video)…

Kurir 27.09.2018
Tokom ranih jutarnjih časova između Stanije Dobrojević i Vladimira Tomovića pojavile su se prve trzavice koje su dovele u pitanje njihovu vezu. Naime, Tomović je zamerio svojoj devojci što nije sela kraj njega kada ju je zvao, već ga ignorisala. Nikako… »

Vesti dana »