Povezane vesti
"To ćeš sa onim sa kim si naučila, sa mnom nećeš!" Vladimir najstrašnije izribao Staniju, pa raskinuo sa njom! (video)
Telegraf 27.09.2018
- Ako te ja zovem da dođeš i ti nećeš, kasnije nemaš gde da dođeš. Nemaš kome! Ja sam takav i to je to - rekao je Vladimir. Vladimir Tomović raskinuo je prethodne noći sa Stanijom Dobrojević, i to nakon što ga je iskulirala i nije došla kod njega kad ju… »
Đe ćeš tako sa đetićem?! Vladimir raskinuo sa stanijom: To ćeš sa klošarima s kojima si naučila, sa mnom ne dok si živa (video)…
Kurir 27.09.2018
Tokom ranih jutarnjih časova između Stanije Dobrojević i Vladimira Tomovića pojavile su se prve trzavice koje su dovele u pitanje njihovu vezu. Naime, Tomović je zamerio svojoj devojci što nije sela kraj njega kada ju je zvao, već ga ignorisala. Nikako… »
Vesti dana »

Ako se vraćate kući, spremite se na kolone Zadržavanja za automobile na više graničnih prelaza, najviše na Gradini i Batrovcima
Dnevnik pre 1 satjoš 36 povezanih

U naredna dva sata kreće potop Evo koji delovi Srbije da se pripreme
Alo pre 57 minutajoš 61 povezana

Vučić: Momirovića i Vesića priveli ni zbog čega, glavni potpisnik nije ni diran
Beta pre 5 satijoš 51 povezana

MUP upozorava na fišing prevaru preko SMS poruka o kaznama za prekoračenje brzine i pretnjama vozačima
Naslovi.ai pre 5 satijoš 13 povezanih

Tramp naredio raspoređivanje nuklearnih podmornica usled pretnji Medvedeva i zaoštravanja stava prema Rusiji
Naslovi.ai pre 33 minutajoš 30 povezanih