Povezane vesti
U Srbiji svakog sata šest osoba umre od bolesti srca
BK TV 27.09.2018
Srbija je, prema podacima Svetske zdravstvene organizacije, druga u Evropi po učestalosti umiranja od kardiovaskularnih oboljenja. "Svakog sata u Srbiji umre šest osoba od kardiovaskularnih bolesti, a svakog dana u našoj zemlji 45 osoba doživi… »
U Srbiji svakog sata šest osoba umre od bolesti srca
Blic 27.09.2018
Srbija je, prema podacima Svetske zdravstvene organizacije, druga u Evropi po učestalosti umiranja od kardiovaskularnih oboljenja. "Svakog sata u Srbiji umre šest osoba od kardiovaskularnih bolesti, a svakog dana u našoj zemlji 45 osoba doživi… »
Besplatni pregledi na kardiovaskularne rizike
RTV 27.09.2018
NOVI SAD - Ovogodišnji Svetski dan srca 29.septembar obeležava se širom planete u znaku obećanja samom sebi, svima koje volimo, celom svetu: "Šta ja mogu odmah da učinim da se pobrinem za svoje srce, za tvoje srce...za sva naša srca?". Tim povodom… »
Besplatni pregledi na Svetski dan srca, Banovina osvetljena u znak podrške (FOTO)
Moj Novi Sad 27.09.2018
Povodom Svetskog dana srca, pod pokroviteljstvom Pokrajinskog sekretarijata za zdravstvo, sva 44 Doma zdravlja i 9 opštih bolnica na teritoriji Vojvodine obavljaće besplatne preventivne preglede stanovništva na kardiovaskularne rizike (klinički… »
Preventivni pregledi povodom Svetskog dana srca
Dnevnik 27.09.2018
Povodom Svetskog dana srca, koji se obeležava 29. septembra, Institut za javno zdravlje Vojvodine organizovaće preventivne preglede i savetovanja pod sloganom „Moje srce, tvoje srce” u petak od 8 do 9.30 časova u prizemlju Instituta, Futoška 121… »
Vesti dana »
Putin potpisao više zakona: Od otpisa kreditnih dugova za učesnike rata do zabrane "javne propagande odbijanja rađanja dece"
Insajder pre 4 satijoš 3 povezane
(Video): Večeras se na koncertu Tanje Savić samo on pojavio iz prve postave "Zvezda Granda": Oni nisu želeli da dođu na njen koncert, a evo ko je još bio gost
Blic pre 5 satijoš 5 povezanih
Napisao optužnicu za ubistvo premijera: Jovan Prijić podneo ostavku istog jutra kada je ubijen Zoran Đinđić: Dan ranije doneo iskaz svedoka - saradnika kojim je razotkriven Zemunski klan
Blic pre 6 satijoš 1 povezana
Erdogan podržava hapšenje Netanjahua: "Treba obnoviti poverenje čovečanstva"
Kurir pre 2 satajoš 2 povezane