Povezane vesti
U Srbiji svakog sata šest osoba umre od bolesti srca
BK TV 27.09.2018
Srbija je, prema podacima Svetske zdravstvene organizacije, druga u Evropi po učestalosti umiranja od kardiovaskularnih oboljenja. "Svakog sata u Srbiji umre šest osoba od kardiovaskularnih bolesti, a svakog dana u našoj zemlji 45 osoba doživi infarkt"… »
U Srbiji svakog sata šest osoba umre od bolesti srca
Blic 27.09.2018
Srbija je, prema podacima Svetske zdravstvene organizacije, druga u Evropi po učestalosti umiranja od kardiovaskularnih oboljenja. "Svakog sata u Srbiji umre šest osoba od kardiovaskularnih bolesti, a svakog dana u našoj zemlji 45 osoba doživi infarkt"… »
Besplatni pregledi na kardiovaskularne rizike
RTV 27.09.2018
NOVI SAD - Ovogodišnji Svetski dan srca 29.septembar obeležava se širom planete u znaku obećanja samom sebi, svima koje volimo, celom svetu: "Šta ja mogu odmah da učinim da se pobrinem za svoje srce, za tvoje srce...za sva naša srca?". Tim povodom, a pod… »
Besplatni pregledi na Svetski dan srca, Banovina osvetljena u znak podrške (FOTO)
Moj Novi Sad 27.09.2018
Povodom Svetskog dana srca, pod pokroviteljstvom Pokrajinskog sekretarijata za zdravstvo, sva 44 Doma zdravlja i 9 opštih bolnica na teritoriji Vojvodine obavljaće besplatne preventivne preglede stanovništva na kardiovaskularne rizike (klinički pregled… »
Preventivni pregledi povodom Svetskog dana srca
Dnevnik 27.09.2018
Povodom Svetskog dana srca, koji se obeležava 29. septembra, Institut za javno zdravlje Vojvodine organizovaće preventivne preglede i savetovanja pod sloganom „Moje srce, tvoje srce” u petak od 8 do 9.30 časova u prizemlju Instituta, Futoška 121… »
Vesti dana »
Autoprevoznik Milomir Jaćimović započeo štrajk glađu: "Nemam više drugog izbora"
NIN pre 3 satajoš 25 povezanih
(BLOG) Dijana Hrka tvrdi da je jutros bačen topovski udar, incident ispred Banovine gde Jaćimovići štrajkuju glađu
N1 Info pre 54 minutajoš 82 povezane
Vlada Srbije usvojila budžet za 2026. godinu sa planiranim deficitom i zaduženjem
Naslovi.ai pre 6 satijoš 16 povezanih
Ziđin koper planira eksploataciju rudnih tela i na ležištu brda Kraku Bugaresku kod Bora
Forbes pre 7 satijoš 12 povezanih
Filozofski fakultet u Nišu traži od Vlade povlačenje odluke o osnivanju novog fakulteta
Radio sto plus pre 5 minutajoš 32 povezane