Повезане вести

Терзић: Бата Мирковић и ја смо се чули после дербија

Терзић: Бата Мирковић и ја смо се чули после дербија

Вести онлине 27.09.2018
Генерални директор ФК Црвене звезда је у телевизијском гостовању прокоментарисао контроверзна догађања после 158. Вечитог дербија. Истакао је како су фудбалери Партизана одиграли меч на енергетски значајно вишем нивоу: - Народ… »
Мркела и Терзић на Пинку о Стојковићу, психијатрији, дербију, (не)регуларном голу, вар-у... (видео)

Мркела и Терзић на Пинку о Стојковићу, психијатрији, дербију, (не)регуларном голу, вар-у... (видео)

Спортски журнал 27.09.2018
„Стојковића не треба разапињати по штампи, верујем да је и сам схватио да је погрешио. Треба му пружити подршку. И не, наравно да не мислим да треба да иде на психијатрију“. Директори Црвене звезде (генерални и спортски)… »
Терзић и Мркела о телефонском разговору с Батом Мирковићем, издуваном балону, Стојкету, вишим силама, великом Партизану…

Терзић и Мркела о телефонском разговору с Батом Мирковићем, издуваном балону, Стојкету, вишим силама, великом Партизану…

Моззарт спорт 27.09.2018
Звездин тандем директора гостовао на телевизији Пинк. Још мало о дербију и спорним детаљима, изјавама после 158. окршаја вечитих ривала. После Владимира Стојковића на телевизији Пинк гостовао је и директорски тандем Црвене… »
Терзић: Навијачи Партизана, управа вас лаже!

Терзић: Навијачи Партизана, управа вас лаже!

Мондо 27.09.2018
Генерални директор Црвене звезде Звездан Терзић изјавио да жели добре односе са Партизаном, али је онда оптужио црно-беле да креирају "лажну слику у јавности и угрожености". Чуо се са Батом Мирковићем после дербија, ево шта му је… »
"Са 300% на издуван балон" - Терзић открио о чему је разговарао са Батом Мирковићем!

"Са 300% на издуван балон" - Терзић открио о чему је разговарао са Батом Мирковићем!

Спортске.нет 27.09.2018
Генерални директор ФК Црвена звезда Звездан Терзић открио је да је са тренером Партизана разговарао дан након 158. "вечитог" дербија. Минули 158. "вечити" дерби и даље је главна фудбалска тема у Србији иако је утакмица одиграна… »
Бата Мирковић назвао терзића: Директор Звезде открио шта му је тренер Партизана поручио

Бата Мирковић назвао терзића: Директор Звезде открио шта му је тренер Партизана поручио

Хот спорт 27.09.2018
Генерални директор Црвене звезде је гостовао у јутарњем програму Пинк телевизије данас. Наравно, највише речи било је о 158. вечитом дербију који се играо у недељу. Највећа утакмица домаћег шампионата завршена је без победника… »

Вести дана »