Povezane vesti

Cane u "slučaju Marović": Da, pozajmio sam 1,5 miliona

Cane u "slučaju Marović": Da, pozajmio sam 1,5 miliona

Mondo 27.09.2018
Srpski biznismen Stanko Cane Subotić u Višem sudu u Podgorici danas je svedočio u slučaju trajnog oduzimanja imovine od osuđenog Svetozara Marovića. Biznismen Stanko Subotić potvrdio je danas, u Višem sudu u Podgorici, da je prijatelju Isatu… »
Srpski biznismen svedočio na suđenju Maroviću: Cane priznao da je Boljeviću pozajmio milion i po evra

Srpski biznismen svedočio na suđenju Maroviću: Cane priznao da je Boljeviću pozajmio milion i po evra

Kurir 27.09.2018
Biznismen Stanko Subotić potvrdio je danas, u Višem sudu u Podgorici, da je prijatelju Isatu Boljeviću 2015. pozajmio 1,5 milliona evra. Subotić je to, kako prenosi portal RTCG izjavio u postupku koji se u tom sudu vodi povodom oduzimanja imovine… »
Oduzimanje imovine svetozaru maroviću Cane Subotić: Pare sam stekao iznajmljivanjem nekretnina

Oduzimanje imovine svetozaru maroviću Cane Subotić: Pare sam stekao iznajmljivanjem nekretnina

Večernje novosti 27.09.2018
Srpski biznismen u podgoričkom Višem sudu svedočio u slučaju trajnog oduzimanja imovine od osuđenog bivšeg funkcionera DPS. PODGORICA - Biznismen Stanko Cane Subotić u četvrtak je u podgoričkom Višem sudu svedočio u slučaju trajnog oduzimanja… »

Vesti dana »