Povezane vesti
Bivši fudbaler izvređao zadrugarku, pa je gađao čašom: Prostitutko, znam čime se baviš, a ovde vrtiš priču da si dama! (VIDEO)…
Telegraf 27.09.2018
- Pogledaj se na šta ličiš, nemaš vokabular! Štrokava si! - vikao je Nemanja. Bivši fudbaler Nemanja Tošić za vreme ručka posvađao se sa zadrugarkom Majom Marinkovic, a kada mu je ona spomenula ćerku nastao je opšti haos. Ja ga rado čekam! Luna… »
Ljudi nemaju šta da jedu! Nestalo trideset hiljada dinara, zadrugari zaratili zbog novca! (VIDEO)
Telegraf 27.09.2018
- Ako vi niste uzeli pare, pare su nestale u vidu magle ili su nestale na kasi! - vikao je Lepi Mića. Veliki šef je poslao pismo zadrugarima u kojem je naveo da hitno treba da održe porodični sastanak, s obzirom na to da se puno komentariše nestanak para… »
Luna pričala sa Zerinom o Slobi: Kada bi on ušao u Zadrugu 2, evo šta bi uradila blogerka! Ja ga rado čekam! (video)
Kurir 27.09.2018
Luna Đogani pričala je sa Zerinom Hećo o Slobi Radanoviću, a istakla je kako bi volela da se pojavi u "Zadruzi 2", ali ne bi bila sa njim opet. Zerina misli da bi blogerka ipak ponovo stupila u emotivnu vezu sa pevačem, ali je Luna to negirala. "Šta… »
Ja ga rado čekam! Luna progovorila o Slobinom ulasku u Zadrugu, a onda otkrila da li bi ponovo bila sa njim! (VIDEO)
Telegraf 27.09.2018
- Ne zna da odgovori ni na jedno pitanje na koje sam zaslužila da dobijem odgovor - rekla je Luna. Luna Đogani je dok se sunčala u dvorištu sa zadrugarkom Zerinom Hećom pričala o svom bivšem momku Slobi Radanoviću, a onda je otkrila kako bi reagovala da… »
Stanija zbog Vladimira lila suze, Nikola je grlio, a ono što je rekla Tomoviću se neće svideti! (video)
Telegraf 27.09.2018
. Prebacio je za Bojana i tražio je da se zakunem da do kraja rijalitija neću pričati sa njim - priča Stanija. Stanija Dobrojević i Vladimir Tomović prethodne noći žestoko su se posvađali, a usred haosa Crnogorac je čak i raskinuo sa rijaliti zvezdom… »
Vesti dana »
Vremenska prognoza za utorak, 7. april: Ujutru oblačno, u toku dana duži sunčani intervali
Serbian News Media pre 8 satijoš 36 povezanih
(Video) Oboren rekord posle više od pola veka! Ljudi od Zemlje dalje nego ikad nikad pre Astronauti misije Artemis II se udaljili više od 400.000 kilometara!
Dnevnik pre 13 minutajoš 43 povezane
Iran sarkastično odgovorio na Trampov ultimatum: Možete li da pomerite rok?
Sputnik pre 1 satjoš 23 povezane