Povezane vesti
"Dosta ste vi mene hapsili": Ukrao policijski automobil, pa divljao po Borči i sve to uživo prenosio na Fejsbuku (foto) (video)…
Telegraf 28.09.2018
Uhapšen je i on, ali i policajac čiji je službeni automobil zloupotrebljen. Muškarac iz Borče šokirao je javnost kada je na svom Fejsbuku emitovao uživo kako ulazi u policijski automobil, a potom ga i voza po kraju. - Dosta ste vi mene hapsili. Sada ćemo… »
Ukrao policijski auto, pa divljao po Borči! Sve prenosio uživo na fejsu! Bahata vožnja šokirala meštane! Poručio: Dosta ste vi…
Kurir 28.09.2018
Muškarac iz Borče šokirao je javnost kada je na svom Fejsbuku emitovao uživo kako ulazi u policijski automobil, a potom ga i voza po kraju. - Dosta ste vi mene hapsili. Sada ćemo da vidimo kako ovo ide - kazao je on, dok su ga u komenatarima "bodrili"… »
Vesti dana »

U Novom Pazaru uhapšeno najmanje 13 ljudi, među njima i student: Najavljen protest ispred Policijske uprave
N1 Info pre 2 satajoš 44 povezane

Tako se štiti narod od prirodnih katastrofa! Kamčatka i ruske pripreme za potres!
Alo pre 18 minutajoš 234 povezane

Istorijski transfer Oleksandrije, dan pred revanš sa Partizanom!
Sportske.net pre 1 satjoš 36 povezanih

„Vučićeva izjava da neće biti novca za Univerzitet u Novom Pazaru je radikalski pristup Sandžaku“: Student Davud Delimeđac o pretnjama predsednika Srbije
Nova pre 1 satjoš 24 povezane

Vremenska prognoza i upozorenje o vodostajima u Srbiji za 30. jul i naredne dane
Naslovi.ai pre 2 satajoš 30 povezanih