Povezane vesti

Tači očekuje uskoro nastavak dijaloga, ali i dalje kidiše na jug Srbije: U Prištini preneo i Trampovu poruku

Tači očekuje uskoro nastavak dijaloga, ali i dalje kidiše na jug Srbije: U Prištini preneo i Trampovu poruku

Telegraf 28.09.2018
Tači je govorio i o transformaciji KBS u Vojsku Kosova, napominjući da je taj proces ušao u završnu fazu i da je potrebno usvajanje tri nacrta zakona. Predsednik Kosova Hašim Tači izjavio je danas da je uveren će u narednim danima i nedeljama… »
Tači pristaje na kompromis: Vučić i ja nećemo stati dok ne nađemo pravedan sporazum

Tači pristaje na kompromis: Vučić i ja nećemo stati dok ne nađemo pravedan sporazum

Srbija danas 28.09.2018
Intervju za popularni magazin izazvao buru. Za Prištinu ne postoji alternativa za članstvo u EU i NATO-u, rekao je predsednik privremenih kosovskih institucija Hašim Tači i dodao da plan B niti postoji, niti se traži. On je u autorskom tekstu za… »
Vučić i ja ćemo se ponovo angažovati da pronađemo kreativno rešenje: Tači o sporazumu

Vučić i ja ćemo se ponovo angažovati da pronađemo kreativno rešenje: Tači o sporazumu

Telegraf 28.09.2018
Nećemo prihvatiti privremene sporazume ili nastavak status kvo - rekao je Tači. Za Prištinu ne postoji alternativa za članstvo u EU i NATO-u, rekao je predsednik privremenih kosovskih institucija Hašim Tači i dodao da plan B niti postoji, niti se… »
Thaci: Za Kosovo članstvo u EU i NATO-u nema alternativu

Thaci: Za Kosovo članstvo u EU i NATO-u nema alternativu

Al Jazeera 28.09.2018
Predsjednik Kosova navodi da dok Beograd i Priština ne riješe svoje razlike nema pridruženja Evropskoj uniji. Za Kosovo ne postoji alternativa za članstvo u Evropskoj uniji i Sjevernoatlantskoj alijansi, izjavio je predsjednik Kosova Hashim Thaci i… »
Samo se bruka! Tači načisto odlepio: Odlikovao porodicu Buš, braću Bitići proglasio herojima (foto)

Samo se bruka! Tači načisto odlepio: Odlikovao porodicu Buš, braću Bitići proglasio herojima (foto)

Srbija danas 28.09.2018
Nema obraza. Tzv. predsednik lažne države Kosovo Hašim Tači odlučio je da braću Bitići proglasi "nacionalnm herojima Kosova" i uruči odlikovanje porodici Buš. Povodom odluke da braću Bitići proglasio "nacionalnim herojima", Tači je na Tviteru… »
Tači odlikovao porodicu Buš, a braću Bitići proglasio herojima (FOTO) (VIDEO)

Tači odlikovao porodicu Buš, a braću Bitići proglasio herojima (FOTO) (VIDEO)

Telegraf 28.09.2018
Tači je odlikovanje uručio prilikom boravka u SAD. Predsednik privremenih kosovskih institucija Hašim Tači odlučio je da braću Bitići proglasi "nacionalnm herojima Kosova" i uruči odlikovanje porodici Buš, objavio je kosovski predsednik. Tači… »

Vesti dana »