Povezane vesti

Petar Grbić: Partizan ima najboljeg igrača u ligi, ali mi idemo na tri boda!

Petar Grbić: Partizan ima najboljeg igrača u ligi, ali mi idemo na tri boda!

Hot sport 28.09.2018
U derbiju 10. kola Superlige Srbije Radnički iz Niša na Čairu u nedelju dočekuje Partizan. Dugo ‘Real sa Nišave’ nije mogao da se pohvali drugim mestom na tabeli. Nišlije su osvojile 20 bodova, koliko ima i trećeplasirani Partizan, koji upravo… »
Petar Grbić: "Na pobedu protiv Partizana"

Petar Grbić: "Na pobedu protiv Partizana"

Sportske.net 28.09.2018
Fudbaler Radničkog Petar Grbić rekao je danas da će se njegova ekipa pitati u duelu sa Partizanom, uprkos svim kvalitetima protivnika, i da je cilj pobeda i drugo mesto na tabeli. Radnički će u nedelju dočekati Partizan u derbiju 10. kola Super lige… »
Petar Grbić: I mi se pitamo u nedelju

Petar Grbić: I mi se pitamo u nedelju

Mondo 28.09.2018
Fudbaler Radničkog pred duel sa svojim bivšim klubom u Superligi najavljuje igru na pobedu i tri boda za drugo mesto. Posle "večitog derbija" i gostovanja Kolubari u prvoj rundi Kupa Srbije, fudbalere Partizana čeka novi prvenstveni derbi. Ovaj put… »
Grbić: Partizan je jak, ali mi se pitamo na „Čairu”

Grbić: Partizan je jak, ali mi se pitamo na „Čairu”

Sportski žurnal 28.09.2018
Fudbaler Radničkog iz Niša Petar Grbić, uoči derbija desetog kola Superlige protiv Partizana, izjavio je da očekuje težak i zahtevan meč protiv jakog protivnika, ali da veruje u nova tri boda. Nišlije imaju najbolji start u istoriji kluba i sa 20… »
Superliga: Spartak-Vojvodina, Radnički - Partizan...

Superliga: Spartak-Vojvodina, Radnički - Partizan...

Dnevnik 28.09.2018
BEOGRAD: Ovog vikenda na programu je vojvođanski derbi između Spartaka i Vojvodine, a jedan od zanimljivijih mečeva biće i gostovanje Čukaričkog u Kruševcu. Strasti posle 158. večitog derbija između Partizana i Crvene zvezde još se nisu… »

Vesti dana »