Povezane vesti
„…Za moje srce, za tvoje srce, za sva naša srca“
RTK 28.09.2018
Centralna manifestacija kojom je obeležen Svetski dan srca organizovana je danas u Pešačkoj zoni. Ove godine Svetski dan srca obeležava se pod sloganom „Obećavam da… za moje srce, za tvoje srce, za sva naša srca“, u cilju skretanja pažnje… »
Preventivinim pregledima širom grada obeležen Svetski dan srca (FOTO)
InfoKG 28.09.2018
Pod sloganom “Obećavam da... za moje srce, za tvoje srce, za sva naša srca“ danas je u Kragujevcu obeležen Svetski dan srca. Kragujevčani su bili u prilici da na više punktova u gradu obave preventivne preglede, ali i dobiju savete lekara kako da… »
Obeležen Svetski dan srca u Vranju
Jugmedia 28.09.2018
U centralnoj pešačkoj zoni u Vranju, danas je sprovedena ulična akcija povodom Svetskog dana srca, u organizaciji Centra za prevenciju sa polivalentnom patronažom Doma zdravlja. Akcija nosi naziv „Bazar zdravlja“, a organizuje se s ciljem… »
Javni ulični čas: Za sva naša srca
OK radio 28.09.2018
Centar za prevenciju u saradnji sa partnerima je u petak u pešačkoj zoni u Vranju, povodom obeležavanja Svetskog dana srca, organizovao uličnu akciju sa ciljem skretanja pažnje javnosti na osnovne faktore rizika bolesti srca. Akcija je izvedena u… »
Vesti dana »
Putin potpisao zakon o ukidanju dugova za vojnike koji se bore u Ukrajini – do 92.000 evra
Danas pre 5 satijoš 3 povezane
(Video): Večeras se na koncertu Tanje Savić samo on pojavio iz prve postave "Zvezda Granda": Oni nisu želeli da dođu na njen koncert, a evo ko je još bio gost
Blic pre 3 satajoš 5 povezanih
Napisao optužnicu za ubistvo premijera: Jovan Prijić podneo ostavku istog jutra kada je ubijen Zoran Đinđić: Dan ranije doneo iskaz svedoka - saradnika kojim je razotkriven Zemunski klan
Blic pre 4 satijoš 1 povezana
Erdogan podržava hapšenje Netanjahua: "Treba obnoviti poverenje čovečanstva"
Kurir pre 4 minutajoš 2 povezane