Повезане вести

Тачи закључио да Трамп признаје и подржава Косово

Тачи закључио да Трамп признаје и подржава Косово

Глас Америке 28.09.2018
Председник Косовоа Хашим Тачи рекао је данас да је у Њујорку добио подршку америчких и европских званичника за постизање коначног споразума у дијалогу са Србијом. Тачи је протеклих дана у Њујорку, где се одржава 73. седница… »
Тачи: У Њујорку сам добио подршку за споразум са Србијом

Тачи: У Њујорку сам добио подршку за споразум са Србијом

Н1 Инфо 28.09.2018
Председник Косова Хашим Тачи изјавио је да је општа оцена страних званичника са којим је разговарао у Њујорку да је статус кво на Косову неодржив и да мора бити превазиђен. Сумирајући резултате посете Њујорку где је одржана… »
Тачи: Неодржив статус кво у односима са Србијом

Данас 28.09.2018
Председник Косова Хашим Тачи је по повратку из Њу Јорк-а казао да је у Сједињеним Државама добио подршку америчких и европских званичника за постизање коначног споразума у дијалогу Косова и Србије, преноси Радио Слободна… »

Слободна Европа 28.09.2018
Председник Косова Хашим Тачи је по повратку из Њу Јорк-а казао да је у Сједињеним Државама добио подршку америчких и европских званичника за постизање коначног споразума у дијалогу Косова и Србије. Како је додао, закључак… »
Тачи: Добио сам подршку америчких и европских званичника за споразум са Србијом

Тачи: Добио сам подршку америчких и европских званичника за споразум са Србијом

Нови магазин 28.09.2018
Председник Косова Хашим Тачи изјавио је данас да је општа оцена страних званичника са којим је разговарао у Њујорку да је статус кво на Косову неодржив и да мора бити превазиђен. Сумирајући резултате посете Њујорку где је… »

Вести дана »