Povezane vesti
Za tri godine 57 firmi dobilo 239,5 miliona evra podsticaja
Dnevnik 28.09.2018
NOVI SAD: Savet za borbu protiv korupcije, koji je savetodavno telo Vlade Srbije, sačinio je izveštaj o dodeli državne pomoći privrednim subjektima u Srbiji u proteklih nekoliko godina, od 2014. do 2017, i zaključio da su, od 57 firmi koje su dobile… »
Ministarstvo privrede: Ni dinar investitorima koji ne poštuju ugovor
Dnevnik 28.09.2018
NOVI SAD: Nakon što je Savet za borbu protiv korupcije objavio izveštaj o dodeli državne pomoći u kojem ističe da je za tri godine država dodelila 239,5 miliona evra podsticaja za 57 firmi, od kojih je 21 gubitaš, odgovor stiže iz Ministastva privrede… »
Kako su propala podsticajna sredstva
Kamatica 28.09.2018
Od 57 firmi koje su dobile 239,5 miliona evra podsticaja, svega sedam je iz Srbije, a čak 21 posluje sa gubitkom, pokazuje izveštaj Saveta za borbu protiv korupcije. Firma "Truck lite Europe" iz Beograda sa 0 (i slovima - nula) zaposlenih dobila je 2014… »
Vesti dana »
"Traga se za drugom osobom", oglasio se Dačić nakon hapšenja osumnjičenog za bacanje bombe na Čolinu vilu
Telegraf pre 35 minutajoš 5 povezanih
Zapaljivo Trampovo upozorenje i to pred "Dan D": Da li je to ponovo došlo do preokreta? "Treba da bude veoma zabrinut!"
Blic pre 2 satajoš 1 povezana
"Idem da nastavim ono što sam počela..." Bivša tužiteljka za kojom je raspisana poternica u Crnoj Gori ostavila pismo pre bekstva
Blic pre 2 satajoš 1 povezana
„Dok sam ja predsednik, Srbija će biti na evropskom putu“: Vučić za Rojters o snabdevanju gasom, korupciji, pravosudnim zakonima i vanrednim izborima
Danas pre 3 satajoš 1 povezana
"Sledeći korak je da se selim!" Saša Kovačević frapiran zbog vesti da je bačena bomba na kuću Zdravka Čolić
Telegraf pre 25 minutajoš 1 povezana