Povezane vesti
Smrt malog Radenka: Majka jecala pred sudom: Izgubila sam ga za sedam dana, hoću da znam ko je kriv! Otac otkrio šta mu je…
Blic 28.09.2018
U šabačkom Osnovnom sudu nastavljen je dokazni postupak u slučaju smrti osmogodišnjeg Radenka Nikodinovića iz Kozjaka koji je pre dve godine preminuo od sepse posle preloma ruke, a za čiju smrt se terete loznički ortoped i dvojica lekara sa Instituta za… »
Suđenje trojici lekara zbog smrti malog Radenka
Politika 28.09.2018
Saslušanjem Zorice i Milana Nikodinovića, roditelja osmogodišnjeg Radenka iz sela Kozjak, koji je preminuo 8. oktobra 2016. godine nakon preloma leve podlaktice, pred Osnovnim sudom u Šapcu juče je nastavljeno suđenje trojici lekara, optuženih da su… »
Vesti dana »
Vlada Srbije privremeno smanjuje akcize na naftne derivate zbog rasta cena sirove nafte
Naslovi.ai pre 0 minutajoš 69 povezanih
U eksploziji na Teheranskom trgu ubijena "iranska majka", Laridžani živ! Glavni bezbednjak Irana: Napad ukazuje na očaj Izraela, Tramp nije dovoljno pametan
Kurir pre 10 minutajoš 30 povezanih
(Uživo) Sahrana brata Darka Lazića Nesrećnoj majci Branki pozlilo pred ispraćaj sina Dragana (32) na večni počinak, estrada se okuplja u domu pevača video+foto
Kurir pre 11 minutajoš 33 povezane
Tramp tvrdi da je Iran pred predajom: „Uklonio sam rak koji je pretio svima nama“
Nova pre 1 satjoš 37 povezanih
Auto sleteo sa puta na ulazu u dvorište: Detalji nesreće kod Ugrinovaca u kojoj je poginulo dvoje tinejdžera
Mondo pre 2 satajoš 32 povezane