Povezane vesti

Skandalozan snimak Dorotee Jovanović! Učesnica Zadruge u tangama i mrežastim čarapama igra u noćnom klubu! (video)

Skandalozan snimak Dorotee Jovanović! Učesnica Zadruge u tangama i mrežastim čarapama igra u noćnom klubu! (video)

Telegraf 28.09.2018
Dok u Zadruzi ostavlja utisak fine i smerne devojke, nekada je u seksi donjem vešu i imrežastim čarapama zabavljala muškarce. Učesnica Zadruge 2, plavokosa Dorotea Jovanović, kako se čini, jedna je od najkontraverznijih učesnica rijalitija… »
Očajna sam, sve mi je gore! Majka Dorotee Jovanović se oglasila nakon što je isplivao skandalozan snimak njene ćerke!

Očajna sam, sve mi je gore! Majka Dorotee Jovanović se oglasila nakon što je isplivao skandalozan snimak njene ćerke!

Telegraf 28.09.2018
- Ja sad pričam o tome, a nisam mogla, jer mi krenu suze. Meni je nametnuta ogromna sramota, a ne znam koji je razlog i cilj - rekla je Doroteina majka. Nakon što je isplivao snimak na kojem najlepša učesnica Zadruge Dorotea Jovanović igra u klubu, a… »
Sestra Jovice Putnikovića oplela po Mini: Ona samo koristi mog brata kako bi njen bivši dečko ušao u Zadrugu!

Sestra Jovice Putnikovića oplela po Mini: Ona samo koristi mog brata kako bi njen bivši dečko ušao u Zadrugu!

Telegraf 28.09.2018
Nakon sukoba koji su imali Mina i Jovica, za Telegraf se oglasila njegova sestra. Jovica Putniković i Mina Vrbaški definitivno su raskinuli. Nakon čega su imali burnu svađu tokom koje je Jovica odgurnuo Minu dok je ona njega izgrebala po vratu… »
Stanijina majka prokomentarisala ćerkino učešće u Zadruzi i vezu sa Vladimirom Tomovićem!

Stanijina majka prokomentarisala ćerkino učešće u Zadruzi i vezu sa Vladimirom Tomovićem!

Telegraf 28.09.2018
Slavica Dobrojević je zadovoljna Stanijinim učešćem u Zadruzi. Stanijan Dobrojević nakon kratkog vremena koje boravi u Zadruzi već je započela vezu sa jednim od najzgodnijih muškaraca, a reč je o Vladimiru Tomoviću. San mnogih muškaraca je u… »
Luna zaboravila na kamere, pa se skinula u tanga gaćice i pokazala čime raspolaže! (foto)

Luna zaboravila na kamere, pa se skinula u tanga gaćice i pokazala čime raspolaže! (foto)

Telegraf 28.09.2018
Đoganijeva se opustila kao kod svoje kuće, pa je na kamere totalno zaboravila. Luna Đogani već duže vreme boravi u rijalitiju, pa se samim tim toliko opustila da joj nije problem čak i da se presvuče pred kamerama. San mnogih muškaraca je u tvojim… »
San mnogih muškaraca je u tvojim rukama! Stanija dala Mikiju svoje nošene gaćice, a njegova reakcija je urnebesna!

San mnogih muškaraca je u tvojim rukama! Stanija dala Mikiju svoje nošene gaćice, a njegova reakcija je urnebesna!

Telegraf 28.09.2018
Stanija je rešila da svoje gaćice založi za novac kojim će platiti frizera. Stanija Dobrojević pokušala je da izvuče situaciju za ovu nedelju i zaradi novac sa kojim će moći da plati frizera. Kako njen dečko i ovonedeljni vođa Vladimir Tomović… »
Nošene plišane stanijine gaćice završile u rukama pčelara iz kupinova! Muka čoveka na svašta natera: Kod Mikija u…

Nošene plišane stanijine gaćice završile u rukama pčelara iz kupinova! Muka čoveka na svašta natera: Kod Mikija u…

Kurir 28.09.2018
Da bi, kako kaže, izvukla ovu nedelju, Stanija Dobrojević založila je plišane gaćice poznatog brenda. Iako je ove nedelje i vođa, Vladimir će od istog tog dobijenog novca živeti sa svojom devojkom dalje u "Zadruzi 2". "Nošene, plišane... da… »

Vesti dana »