Povezane vesti
Han kritikovao Ivanova zbog poziva na bojkot referenduma
N1 Info 28.09.2018
Evropski komesar za proširenje Johanes Han kritikovao je predsednika Makedonije Đorđa Ivanova jer je pozvao građane da bojkotuju nedeljni referenduma o sporazumu Makedonije s Grčkom o rešavanju spora oko naziva. "Duboko sam uveren da je obaveza… »
Han kritikovao predsednika Makedonije zbog poziva na bojkot
Novi magazin 28.09.2018
Evropski komesar za proširenje Johanes Han kritikovao je danas predsednika Makedonije Đorđa Ivanova jer je pozvao građane da bojkotuju nedeljni referenduma o sporazumu Makedonije s Grčkom o rešavanju spora oko naziva. "Duboko sam uveren da je obaveza… »
Hahn pozvao građane Makedonije da glasaju
Slobodna Evropa 28.09.2018
Evropski komesar nadležan za proširenje, Johannes Hahn je pozvao makeodnske građane da ne bojkotu referendum o budućnosti zemlje. “Verujem da ljudi treba da iskoriste priliku koju imaju, a i duboko sam uveren da je obaveza političkih lidera da apeluju na… »
Vesti dana »
(Foto/video) Vanredna situacija u Čačku: Četiri opštine u zapadnoj Srbiji bez vode zbog kvara na cevovodu
Newsmax Balkans pre 2 satajoš 37 povezanih
U Urgentnom centru pregledan 21 pacijent povređen u nesreći na Dorćolu, svi stabilno
Politika pre 56 minutajoš 117 povezanih
Kraljevčani na začelju: U gradu na Ibru prosečna martovska zarada - 100.541 dinar
Večernje novosti pre 3 satajoš 33 povezane
Ko to beše Veselin Milić? Kratko pamćenje ministra Ivice Dačića o čoveku koga (ni)je postavio za šefa beogradske policije
Nova pre 1 satjoš 10 povezanih
Tramp: Zemlje Bliskog istoka da potpišu Avramove sporazume; Iran sa "novim sistemom" oborio dron iznad Zaliva
RTS pre 2 satajoš 36 povezanih