Povezane vesti
Han kritikovao predsednika Makedonije zbog poziva na bojkot
Novi magazin 28.09.2018
Evropski komesar za proširenje Johanes Han kritikovao je danas predsednika Makedonije Đorđa Ivanova jer je pozvao građane da bojkotuju nedeljni referenduma o sporazumu Makedonije s Grčkom o rešavanju spora oko naziva. "Duboko sam uveren da je… »
Han kritikovao Ivanova zbog poziva na bojkot referenduma
N1 Info 28.09.2018
Evropski komesar za proširenje Johanes Han kritikovao je predsednika Makedonije Đorđa Ivanova jer je pozvao građane da bojkotuju nedeljni referenduma o sporazumu Makedonije s Grčkom o rešavanju spora oko naziva. "Duboko sam uveren da je obaveza… »
Hahn pozvao građane Makedonije da glasaju
Slobodna Evropa 28.09.2018
Evropski komesar nadležan za proširenje, Johannes Hahn je pozvao makeodnske građane da ne bojkotu referendum o budućnosti zemlje. “Verujem da ljudi treba da iskoriste priliku koju imaju, a i duboko sam uveren da je obaveza političkih lidera da… »
Vesti dana »
Vozio sa skoro tri promila alkohola u krvi, udario uparkirano vozilo
Radio 021 pre 29 minutajoš 24 povezane
"Gledao kako mu iz automatske puške ubija brata" Evo ko je Miloš Kostić Šule uhapšen zbog zločina u Inđiji! 2016. godine bio ključni svedok ubistva!
Kurir pre 11 minutajoš 23 povezane
Dočekani pogačom i solju: Vučević i Brnabić doputovali u Banjaluku na obeležavanje Dana Republike Srpske: Premijer poslao poruku povodom dešavanja na KiM (foto)
Blic pre 23 minutajoš 22 povezane
Tzv. Kosovska policija izvršila još jedan pretres: Na meti kancelarije Dunav osiguranja u Severnoj Mitrovici (video)
Kurir pre 2 satajoš 20 povezanih