Povezane vesti
Vučić: Nisam hteo u UN jer nisam znao o čemu da govorim
Novi magazin 28.09.2018
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić izjavio je danas da nije išao u Njujork na Generalnu skupštinu Ujedinjenih nacija, jer bi tamo morao da razgovara sa albanskim, evropskim i svetskim predstavnicima, a da ne zna šta bi govorio. "Nisam hteo da idem u… »
Vučić otkrio zašto nije otišao u Njujork
Politika 28.09.2018
NIŠ – Predsednik Srbije Aleksandar Vučić izjavio je večeras da nije hteo da ode u Ujedinjene nacije u Njujorku, jer bi tamo morao da razgovara i sa albanskim i sa svetskim predstavnicima, sa kojima, kaže, ne zna o čemu više da razgovara, jer on… »
Vučić: Nisam hteo u UN jer nisam znao o čemu da govorim
Beta 28.09.2018
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić izjavio je danas da nije išao u Njujork na Generalnu skupštinu Ujedinjenih nacija, jer bi tamo morao da razgovara sa albanskim, evropskim i svetskim predstavnicima, a da ne zna šta bi govorio. "Nisam hteo da idem u… »
Vučić: Nisam išao u UN jer ne znam šta bih govorio
N1 Info 28.09.2018
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić izjavio je da nije išao u Njujork na Generalnu skupštinu Ujedinjenih nacija jer bi tamo morao da razgovara sa albanskim, evropskim i svetskim predstavnicima, a da ne zna šta bi govorio. "Nisam hteo da idem u UN jer… »
Vučić: Ljepše mi je u Nišu nego u New Yorku
Al Jazeera 28.09.2018
Nisam htio da idem u UN jer ne znam šta bih govorio, kaže predsjednik Srbije. Predsjednik Srbije Aleksandar Vučić izjavio je danas da nije išao u New York na Generalnu skupštinu Ujedinjenih nacija, jer bi tamo morao da razgovara sa albanskim… »
Vesti dana »
Danas oblačno i hladnije vreme, ponegde sa kišom i susnežicom
Novi magazin pre 53 minutajoš 12 povezanih
Snimak pokazuje pravu istinu, Barcokas "zakuvao" sukob u Areni!
Sportske.net pre 47 minutajoš 11 povezanih
Napadnuta Rusija, ukrajinci udarili tokom noći! Pogođeno veliko skladište nafte u Rostovskoj oblasti! Ogroman crni dim i dalje kulja! (foto/video)
Kurir pre 1 satjoš 8 povezanih
Gruzija odlaže kandidaturu za članstvo u EU do 2028, veliki nemiri u Tbilisiju
BBC News pre 1 satjoš 8 povezanih
BLISKOISTOČNI SUKOB: Rat i mir na jugu Libana; Erdogan: Bajdenov apel za Gazu dolazi prekasno
RTV pre 24 minutajoš 6 povezanih