Povezane vesti
Vučić: Nisam hteo u UN jer nisam znao o čemu da govorim
Novi magazin 28.09.2018
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić izjavio je danas da nije išao u Njujork na Generalnu skupštinu Ujedinjenih nacija, jer bi tamo morao da razgovara sa albanskim, evropskim i svetskim predstavnicima, a da ne zna šta bi govorio. "Nisam hteo da idem u UN… »
Vučić otkrio zašto nije otišao u Njujork
Politika 28.09.2018
NIŠ – Predsednik Srbije Aleksandar Vučić izjavio je večeras da nije hteo da ode u Ujedinjene nacije u Njujorku, jer bi tamo morao da razgovara i sa albanskim i sa svetskim predstavnicima, sa kojima, kaže, ne zna o čemu više da razgovara, jer on želi… »
Vučić: Nisam hteo u UN jer nisam znao o čemu da govorim
Beta 28.09.2018
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić izjavio je danas da nije išao u Njujork na Generalnu skupštinu Ujedinjenih nacija, jer bi tamo morao da razgovara sa albanskim, evropskim i svetskim predstavnicima, a da ne zna šta bi govorio. "Nisam hteo da idem u UN… »
Vučić: Ljepše mi je u Nišu nego u New Yorku
Al Jazeera 28.09.2018
Nisam htio da idem u UN jer ne znam šta bih govorio, kaže predsjednik Srbije. Predsjednik Srbije Aleksandar Vučić izjavio je danas da nije išao u New York na Generalnu skupštinu Ujedinjenih nacija, jer bi tamo morao da razgovara sa albanskim, evropskim i… »
Vučić: Nisam išao u UN jer ne znam šta bih govorio
N1 Info 28.09.2018
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić izjavio je da nije išao u Njujork na Generalnu skupštinu Ujedinjenih nacija jer bi tamo morao da razgovara sa albanskim, evropskim i svetskim predstavnicima, a da ne zna šta bi govorio. "Nisam hteo da idem u UN jer bih… »
Vesti dana »

Delegacija Srpske liste sa Sorensenom: Hitno sprovođenje Briselskog sporazuma, ZSO prioritet
Danas pre 2 satajoš 2 povezane

"Bolje vaspitavaj ćerku i sina": Ivan Marinković oči u oči sa bivšom: Nastao haos u emisiji, sve se orilo od teških reči
Blic pre 3 satajoš 4 povezane

Pet ranjenih u oružanom napadu u američkoj vojnoj bazi u Džordžiji, napadač je vojni narednik
Danas pre 3 satajoš 1 povezana

Ujutro oblačno, posle podne sunčano, najviša temperatura oko 30 stepeni
RTV pre 3 satajoš 2 povezane