Povezane vesti

Vučić: Nisam hteo u UN jer nisam znao o čemu da govorim

Novi magazin 28.09.2018
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić izjavio je danas da nije išao u Njujork na Generalnu skupštinu Ujedinjenih nacija, jer bi tamo morao da razgovara sa albanskim, evropskim i svetskim predstavnicima, a da ne zna šta bi govorio. "Nisam hteo da idem u… »
Vučić otkrio zašto nije otišao u Njujork

Vučić otkrio zašto nije otišao u Njujork

Politika 28.09.2018
NIŠ – Predsednik Srbije Aleksandar Vučić izjavio je večeras da nije hteo da ode u Ujedinjene nacije u Njujorku, jer bi tamo morao da razgovara i sa albanskim i sa svetskim predstavnicima, sa kojima, kaže, ne zna o čemu više da razgovara, jer on… »

Beta 28.09.2018
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić izjavio je danas da nije išao u Njujork na Generalnu skupštinu Ujedinjenih nacija, jer bi tamo morao da razgovara sa albanskim, evropskim i svetskim predstavnicima, a da ne zna šta bi govorio. "Nisam hteo da idem u… »
Vučić: Nisam išao u UN jer ne znam šta bih govorio

Vučić: Nisam išao u UN jer ne znam šta bih govorio

N1 Info 28.09.2018
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić izjavio je da nije išao u Njujork na Generalnu skupštinu Ujedinjenih nacija jer bi tamo morao da razgovara sa albanskim, evropskim i svetskim predstavnicima, a da ne zna šta bi govorio. "Nisam hteo da idem u UN jer… »
Vučić: Ljepše mi je u Nišu nego u New Yorku

Vučić: Ljepše mi je u Nišu nego u New Yorku

Al Jazeera 28.09.2018
Nisam htio da idem u UN jer ne znam šta bih govorio, kaže predsjednik Srbije. Predsjednik Srbije Aleksandar Vučić izjavio je danas da nije išao u New York na Generalnu skupštinu Ujedinjenih nacija, jer bi tamo morao da razgovara sa albanskim… »

Vesti dana »