Povezane vesti
Vučić: Nisam hteo u UN jer nisam znao o čemu da govorim
Novi magazin 28.09.2018
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić izjavio je danas da nije išao u Njujork na Generalnu skupštinu Ujedinjenih nacija, jer bi tamo morao da razgovara sa albanskim, evropskim i svetskim predstavnicima, a da ne zna šta bi govorio. "Nisam hteo da idem u UN… »
Vučić otkrio zašto nije otišao u Njujork
Politika 28.09.2018
NIŠ – Predsednik Srbije Aleksandar Vučić izjavio je večeras da nije hteo da ode u Ujedinjene nacije u Njujorku, jer bi tamo morao da razgovara i sa albanskim i sa svetskim predstavnicima, sa kojima, kaže, ne zna o čemu više da razgovara, jer on želi… »
Vučić: Nisam hteo u UN jer nisam znao o čemu da govorim
Beta 28.09.2018
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić izjavio je danas da nije išao u Njujork na Generalnu skupštinu Ujedinjenih nacija, jer bi tamo morao da razgovara sa albanskim, evropskim i svetskim predstavnicima, a da ne zna šta bi govorio. "Nisam hteo da idem u UN… »
Vučić: Ljepše mi je u Nišu nego u New Yorku
Al Jazeera 28.09.2018
Nisam htio da idem u UN jer ne znam šta bih govorio, kaže predsjednik Srbije. Predsjednik Srbije Aleksandar Vučić izjavio je danas da nije išao u New York na Generalnu skupštinu Ujedinjenih nacija, jer bi tamo morao da razgovara sa albanskim, evropskim i… »
Vučić: Nisam išao u UN jer ne znam šta bih govorio
N1 Info 28.09.2018
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić izjavio je da nije išao u Njujork na Generalnu skupštinu Ujedinjenih nacija jer bi tamo morao da razgovara sa albanskim, evropskim i svetskim predstavnicima, a da ne zna šta bi govorio. "Nisam hteo da idem u UN jer bih… »
Vesti dana »

Vremenska prognoza Srbije: Ekstremno toplo uz upozorenja na vetar i najavu promena vremena
Naslovi.ai pre 11 minutajoš 30 povezanih

Košarkaši Srbije igraju sa Portugalom na Eurobasketu: Neka bude sve kao protiv Estonije
Euronews pre 26 minutajoš 30 povezanih

Evo za koliko hiljada će biti uvećane penzije Veliki rast sume na računima penzionera od ovog datuma, predsednik najavio istorijsko povećanje
Dnevnik pre 21 minutajoš 13 povezanih

AMSS: Zadržavanja na graničnom prelazu Batrovci oko dva sata
Novi magazin pre 51 minutajoš 12 povezanih

Danas saslušanja privedenih tokom sukoba ispred Filozofskog fakulteta
Mašina pre 16 minutajoš 7 povezanih