Povezane vesti

Zvezda do pobede s kolebanjima u igri

Zvezda do pobede s kolebanjima u igri

Vesti online 28.09.2018
"Crveno-beli" kao domaćini savladali Cibonu u prvom kolu ABA lige sa 78:68 (21:20, 21:15, 17:21, 19:12). Zvezda: Regland 22 (za tri poena 3-6), Čović 6 (2-4), Perperoglu (0-4), Nenadić, Lazić (0-1), Faje 12 (1-5), Beron 5 (1-5), Dobrić 8 (0-3)… »
Zvezda pobedom počela ABA ligu

Zvezda pobedom počela ABA ligu

Beta 28.09.2018
Košarkaši Crvene zvezde pobedom su počeli sezonu u ABA ligi, pošto su večeras u Beogradu pobedili Cibonu sa 78:68 (21:20, 21:15, 17:21, 19:12) Šampion Srbije imao je dosta problema u prvoj četvrtini, koja je donela uglavnom bolju igru Cibone… »
Zvezda brzo poletela u oblake, ali pala je Cibona... Regland je taj, Odžo veliki borac

Zvezda brzo poletela u oblake, ali pala je Cibona... Regland je taj, Odžo veliki borac

Mozzart sport 28.09.2018
Mora to bolje... Milan Tomić nije bio zadovoljan, nije uspeo da trgne svoje igrače i zato je Cibona bila u životu praktično do kraja. Crvena zvezda je pobedila, ali utisak nije dobar... Mora to bolje! Mnogo... Cibona je uoči gostovanja u dvorani… »
Tomićeva konferencija za prepričavanje: Zvezdin strateg se posle pobede – izvinio publici!

Tomićeva konferencija za prepričavanje: Zvezdin strateg se posle pobede – izvinio publici!

Hot sport 28.09.2018
Milan Tomić, trener košarkaša Crvene zvezde, nije krio nezadovoljstvo iako je njegov tim slavio protiv Cibone rezultatom 78:68 i tako pobedom otvorio sezonu u ABA ligi. Podsećamo, Tomićev tim je slavio, a on je konferenciju za medije nakon meča… »
Tomićev stav: Čime sam zadovoljan? Ni sa čim! Čime sam nezadovoljan? Svime!

Tomićev stav: Čime sam zadovoljan? Ni sa čim! Čime sam nezadovoljan? Svime!

Mozzart sport 28.09.2018
„Jedna od najružnijih utakmica koju sam gledao, a tek navijači...“, kaže ljutito trener Crvene zvezde. Milan Tomić ponovo nije zadovoljan! Jeste početak sezone, jeste rano za neke velike kritike, ali trener Crvene zvezde bio je ozbiljno ljut na… »
Zvezda startovala pobedom, Regland vodio crveno-bele

Zvezda startovala pobedom, Regland vodio crveno-bele

N1 Info 28.09.2018
Košarkaši Crvene zvezde pobedom su otvorili takmičenje u ABA ligi. Tim Milana Tomića slavio je protiv Cibone rezultatom 78:68 u dvorani "Aleksandar Nikolić". Crveno-bele je do prvog trijumfa u regionalnom takmičenju predvodio Džo regland sa 22… »
Milan Tomić: Navijači, izvinite! Ovo je bila sramota

Milan Tomić: Navijači, izvinite! Ovo je bila sramota

Mondo 28.09.2018
Trener Zvezde kritikovao ekipu posle trijumfa protiv Cibone. Amerikanac Džo Reglend je sprečio iznenađenje u "Pioniru" i doneo Zvezdi pobedu protiv Cibone, ali to nije popravilo utisak trenera crveno-belih Milana Tomića posle loših stvari koje je… »
Novak u "Pioniru", ponovo je Zvezdin gost

Novak u "Pioniru", ponovo je Zvezdin gost

Sportske.net 28.09.2018
Najbolji srpski teniser i jedan od najboljih tenisera ikada, Novak Đoković, večeras gostuje KK Crvena zvezda. Ne propušta priliku da odgleda utakmicu Crvene zvezde jedan od najboljih tenisera svih vremena, Novak Đoković. On je večeras u "Pioniru"… »
Zvezda igra u serijama, navijači o "zelenim igračima, Tomiću, ubici..."

Zvezda igra u serijama, navijači o "zelenim igračima, Tomiću, ubici..."

Sportske.net 28.09.2018
Crvena zvezda vodi protiv Cibosa nakon 20 minuta igre. Crvena zvezda igra svoj prvi meč u sezoni ABA lige, dočekali su u dvorani "Aleksandar Nikolić" ekipu Cibone u još jednom od klasika ovog takmičenja, a nakon prvih 20 minuta srpski tim vodi sa… »
Novo poglavlje, stari poznanici: Zvezda - Cibona na startu ABA lige

Novo poglavlje, stari poznanici: Zvezda - Cibona na startu ABA lige

Mozzart sport 28.09.2018
Crveno-beli dočekuju u Pioniru dobro poznatog rivala. Nova sezona je tu. Crvena zvezda je prošle ostala bez Evrolige, a ove će dati sve od sebe da vrati titulu prvaka Jadrana, a s tim vezano i učešće u Evroligi. Koliko je to bila neuspešna sezona… »

Vesti dana »