Povezane vesti
"To držim, čuvam i stalno ljubim"! Luna otkrila koji poklon je dobila od Slobe pred ulazak u Zadrugu! (video)
Telegraf 28.09.2018
- Imam ja mnogo toga ali neću to da iznosim, samo sam htela da pokažem da ja njemu nisam toliko nebitna - rekla je Luna. Rijaliti učesnica Luna Đogani otkrila je Drvetu mudrosti tajnu koju nije nameravala da kaže. Luna je rekla da u Zadruzi ima pokon od… »
Luna se našla sa Slobom pre Zadruge 2 i dao joj je poseban poklon: Imam njegovu podršku, neka ljudi otvore oči! Muka mi je da…
Kurir 28.09.2018
Luna Đogani priznala je pred "Drvetom mudrosti" da se pre "Zadruge 2" videla sa Slobom Radanovićem i da je od njega dobila dragocen poklon, koji još niko nije video. U blogerku su svi posumnjali kada je založila parfem, da je podseća na pevača, ali ona… »
Vesti dana »
Mladi Kula: Sinoć napadnuti aktivisti u Kuli, saterani u atar, napadači se predstavili kao aktivisti SNS-a
Mašina pre 11 satijoš 20 povezanih
Uhapšene dve osobe zbog pustošenja šuma kod Crne Trave, šteta veća od 1,2 miliona dinara
ROMinfomedia pre 57 minutajoš 29 povezanih
Obilne padavine od petka do nedelje: "Za tri dana će pasti kiše koliko za mesec dana"
Radio 021 pre 47 minutajoš 30 povezanih
Promena vremena u Srbiji: toplo i vetrovito sa kišom, obilnim padavinama i osetnim zahlađenjem
Naslovi.ai pre 5 satijoš 42 povezane
Maduro ponovo pred američkim sudom – na sudiji da odluči o načinu plaćanja troškova odbrane
RTS pre 2 satajoš 33 povezane