Povezane vesti

Tomić: Sramota, izvinjavam se navijačima

Tomić: Sramota, izvinjavam se navijačima

N1 Info 29.09.2018
Trener Crvene zvezde Milan Tomić bio je izuzetno nezadovoljan uprkos pobedi nad Cibonom 78:68 na startu ABA lige. “Izvinjenje navijačima na ovakvoj utakmici. Za mene je to sramota. Rekao sam im da kako igraju toliko će ljudi doći, a ovo je bila… »
Tomić: Navijači izvinite, sramota kako smo igrali

Tomić: Navijači izvinite, sramota kako smo igrali

Dnevnik 29.09.2018
BEOGRAD: Trener košarkaša Crvene zvezde Milan Tomić posle utakmice protiv Cibone, uprkos pobedi 78:68, izvinio se navijačima na „sramotnoj igri“. Za mene je ovo sramota. Rekao sam igračima kako budete igrali toliko ljudi će dolaziti sa vas… »
Crvena zvezda savladala Cibonu na startu ABA lige

Crvena zvezda savladala Cibonu na startu ABA lige

Danas 28.09.2018
Ako se po jutru dan poznaje, Crvena zvezda je dobro započela ovu sezonu u ABA ligi, pobedom nad Cibonom 78:68 (21:20, 21:15, 17:21, 19:12). Crveno-beli su u punoj hali “Aleksandar Nikolić” (3.500 gledalaca) pokazali dva lica, a pobedu im je u… »
Regland vadio lošu zvezdu: Crveno-beli tek u poslednjoj četvrtini slomili otpor Cibone

Regland vadio lošu zvezdu: Crveno-beli tek u poslednjoj četvrtini slomili otpor Cibone

Večernje novosti 28.09.2018
Crveno-beli su se namučili na startu nove sezone, ali je američki plejmejker sjajnom partijom u poslednjoj deonici pokazao put do trijumfa. SVAKI početak je težak, ali niko od prisutnih na premijeri sezone nije očekivao hod po mukama većim delom… »
Tomić: Sramota, izvinjavam se publici

Tomić: Sramota, izvinjavam se publici

Večernje novosti 28.09.2018
Jedna od najružnijih utakmica koju sam gledao. Nije pitanje rezultata, ne plašim se poraza. To je bila naša slika, ali bolje sada nego u martu ili aprilu – kaže trener Zvezde. TRENER Crvene zvezde Milan Tomić je bio vidno iznerviran zbog igre svog… »

Vesti dana »