Povezane vesti
Tomić: Sramota, izvinjavam se navijačima
N1 Info 29.09.2018
Trener Crvene zvezde Milan Tomić bio je izuzetno nezadovoljan uprkos pobedi nad Cibonom 78:68 na startu ABA lige. “Izvinjenje navijačima na ovakvoj utakmici. Za mene je to sramota. Rekao sam im da kako igraju toliko će ljudi doći, a ovo je bila… »
Tomić: Navijači izvinite, sramota kako smo igrali
Dnevnik 29.09.2018
BEOGRAD: Trener košarkaša Crvene zvezde Milan Tomić posle utakmice protiv Cibone, uprkos pobedi 78:68, izvinio se navijačima na „sramotnoj igri“. Za mene je ovo sramota. Rekao sam igračima kako budete igrali toliko ljudi će dolaziti sa vas… »
Crvena zvezda savladala Cibonu na startu ABA lige
Danas 28.09.2018
Ako se po jutru dan poznaje, Crvena zvezda je dobro započela ovu sezonu u ABA ligi, pobedom nad Cibonom 78:68 (21:20, 21:15, 17:21, 19:12). Crveno-beli su u punoj hali “Aleksandar Nikolić” (3.500 gledalaca) pokazali dva lica, a pobedu im je u… »
Regland vadio lošu zvezdu: Crveno-beli tek u poslednjoj četvrtini slomili otpor Cibone
Večernje novosti 28.09.2018
Crveno-beli su se namučili na startu nove sezone, ali je američki plejmejker sjajnom partijom u poslednjoj deonici pokazao put do trijumfa. SVAKI početak je težak, ali niko od prisutnih na premijeri sezone nije očekivao hod po mukama većim delom… »
Tomić: Sramota, izvinjavam se publici
Večernje novosti 28.09.2018
Jedna od najružnijih utakmica koju sam gledao. Nije pitanje rezultata, ne plašim se poraza. To je bila naša slika, ali bolje sada nego u martu ili aprilu – kaže trener Zvezde. TRENER Crvene zvezde Milan Tomić je bio vidno iznerviran zbog igre svog… »
Vesti dana »
Katarina Petrović: Studenti traže vladavinu prava, a zaposleni u MUP zato i postoje
Beta pre 36 minutajoš 10 povezanih
Iz Lukinih reči izbija bol, navijači "sahranili" slatkorečivi Dalas
Sportske.net pre 1 satjoš 14 povezanih
Od danas ukinuto plaćanje računa za struju na svim šalterima EPS-a
Insajder pre 1 satjoš 10 povezanih
Hitna pomoć: Pešak poginuo na uglu Južnog bulevara i Ulice Maksima Gorkog u Beogradu
Novi magazin pre 1 satjoš 9 povezanih