Повезане вести
Вучић: Преговарамо са "Ер Србијом" о летовима из Ниша
Радио 021 29.09.2018
Председник Србије Александар Вучић изјавио је у Нишу да преговара са "Ер Србијом" о увођењу летова из Ниша до различитих светских дестинација. "Уверен сам да ће то бити велика и веома значајна новост", рекао је Вучић на… »
Вучић: Након доласка концесионара на „Теслу“ нишки аеродром биће главни српски аеродром; Преговарамо са Ер Србијом о увођењу…
Танго Сикс 29.09.2018
Председник Србије Александар Вучић синоћ је на конференцији у Нишу говорио, између осталог, и о будућим плановима државе за нишки аеродром, али и прокоментарисао скорашњу најаву укидања Виз ерове линије Ниш-Малме, преноси… »
Константин Велики ће бити главни српски аеродром у који ће држава улагати
Нова економија 29.09.2018
Александар Вучић: Председник Србије Александар Вучић поручио је у Нишу да ће држава, када "Венси" преузме аеродром "Никола Тесла", све своје снаге да преусмери на нишки аеродром. Како је истакао, аеродром "Константин Велики" ће… »
Вучић: Преговарамо са Аир Сербијом о летовима из Ниша
СЕЕбиз 29.09.2018
БЕОГРАД - Председник Србије Александар Вучић изјавио је у Нишу да преговара са Аир Сербијом о увођењу летова из Ниша до различитих светских дестинација. "Уверен сам да ће то бити велика и веома значајна новост", рекао је Вучић… »
Вести дана »

Зашто нема пелета на стовариштима: „Да је држава интервенисала са робним резервама до овога не би дошло“
Нова пре 22 минутајош 2 повезане

Студент Лука Стевановић после три месеца кућног притвора остаје истрајан у борби за испуњење студентских захтева: Гледам на слободу са мало присније стране него што сам гледао раније
Глас Шумадије пре 57 минутајош 2 повезане

Дан уживо: Исток или Запад, гости Томас Кантримен и Дејан Шошкић
Н1 Инфо пре 57 минутајош 11 повезаних