Повезане вести

Зоран Мирковић: Звездане, тај разговор је био приватан…

Зоран Мирковић: Звездане, тај разговор је био приватан…

Хот спорт 29.09.2018
Тренер Партизана Зоран Мирковић истакао је да је изненађен потезом генералног директора Црвене звезде Звездана Терзића. Стратег црно-белих истакао је да је истина да се после 158. вечитог дербија чуо са Звезданом Терзићем, али да… »
Бата Мирковић о разговору с Терзићем: Чуди ме што је препричавао наш приватни разговор...

Бата Мирковић о разговору с Терзићем: Чуди ме што је препричавао наш приватни разговор...

Моззарт спорт 29.09.2018
На крају крајева, он је мене звао, а немамо обичај да се чујемо, поручио тренер црно-белих. Вечити дерби је већ далеко иза нас, али две стране из дана у дан имају понешто да кажу, да додају... Реакција на реакцију и тако у круг… »
Бата каже да је Терзић њега звао: "Био је приватни разговор и требало је тако да остане"

Бата каже да је Терзић њега звао: "Био је приватни разговор и требало је тако да остане"

Спортске.нет 29.09.2018
Шта Мирковић нерадо каже о телефонском разговору са Терзићем. Прошло је скоро недељу дана од "вечитог" дербија, али страсти се и даље не стишавају. Генерални директор Црвене звезде Звездан Терзић рекао је на гостовању… »

Вести дана »