Povezane vesti
Ponižavaš ovde svakog, ogovarala si me po ćoškovima! Toma spustio Lunu na zemlju, pa joj spomenuo Slobu!
Telegraf 29.09.2018
- Ja neću da budem dama, jer ti ne zaslužuješ! - vikala je Luna. Luna Đogani danas je rešila da očisti dnevnu sobu, pa je uzela džoger i razmahala se po kući, a onda je Toma Panić prošao kroz sobu, što je Lunu iznerviralo, jer nije želela da iko prlja… »
Ja tebe poštujem samo zbog slobe, ti za mene ne postojiš: Toma vratio Lunu gde joj je mesto! (video)
Kurir 29.09.2018
Svađa u dnevnoj sobi izbila je između Lune Đogani i Tome Panića, kada mu je "zadrugarka" zamerila što prolazi kroz sobu dok ona čisti. Toma nije bio lenj, pa joj je žestoko uzvratio da je niko i ništa. "Ja neću da budem dama, jer ti ne zaslužuješ. Ja sam… »
Vesti dana »

Slobodni i pobunjeni univerziteti zahtevaju ostavke ministra prosvete i smenu rektorke DUNP-a
Moj Novi Sad pre 59 minutajoš 80 povezanih

Protest u Kraljevu: Obezbeđenje iz ovog grada učestvovalo u izbacivanju studenata iz DUNP
N1 Info pre 24 minutajoš 14 povezanih

Protest ispred zgrade DUNP nakon izbacivanja studenata, prisutna i interventna jedinica
Euronews pre 6 satijoš 48 povezanih

Đorđe David žestoko o kolegama koji odlaze iz Zvezda Granda: "Deluje mi da je razlog lova, a kad..."
Telegraf pre 24 minutajoš 20 povezanih

Volkswagen Golf i Golf Variant povučeni zbog problema sa pojasem; Škoda modeli opozvani zbog greške na vazdušnom jastuku
Naslovi.ai pre 3 satajoš 22 povezane