Povezane vesti
Ponižavaš ovde svakog, ogovarala si me po ćoškovima! Toma spustio Lunu na zemlju, pa joj spomenuo Slobu!
Telegraf 29.09.2018
- Ja neću da budem dama, jer ti ne zaslužuješ! - vikala je Luna. Luna Đogani danas je rešila da očisti dnevnu sobu, pa je uzela džoger i razmahala se po kući, a onda je Toma Panić prošao kroz sobu, što je Lunu iznerviralo, jer nije želela da iko prlja… »
Ja tebe poštujem samo zbog slobe, ti za mene ne postojiš: Toma vratio Lunu gde joj je mesto! (video)
Kurir 29.09.2018
Svađa u dnevnoj sobi izbila je između Lune Đogani i Tome Panića, kada mu je "zadrugarka" zamerila što prolazi kroz sobu dok ona čisti. Toma nije bio lenj, pa joj je žestoko uzvratio da je niko i ništa. "Ja neću da budem dama, jer ti ne zaslužuješ. Ja sam… »
Vesti dana »

"Putin bi zauzeo celu Ukrajinu da ja nisam predsednik": Prve reči Trampa iz aviona na putu ka Aljasci
Mondo pre 26 minutajoš 50 povezanih

Istorijski samit Trampa i Putina na Aljasci o ratu u Ukrajini i globalnim posledicama
Naslovi.ai pre 42 minutajoš 112 povezane

Noć haosa: Neredi u više gradova Srbije, sukobi demonstranata i policije, demolirane prostorije SNS
NIN pre 17 minutajoš 120 povezanih

Prerađivačka industrija dominira, RZS: Promet u industriji u junu veći za 8,3 odsto nego u junu prošle godine
Blic pre 1 satjoš 27 povezanih