Povezane vesti
Ponižavaš ovde svakog, ogovarala si me po ćoškovima! Toma spustio Lunu na zemlju, pa joj spomenuo Slobu!
Telegraf 29.09.2018
- Ja neću da budem dama, jer ti ne zaslužuješ! - vikala je Luna. Luna Đogani danas je rešila da očisti dnevnu sobu, pa je uzela džoger i razmahala se po kući, a onda je Toma Panić prošao kroz sobu, što je Lunu iznerviralo, jer nije želela da iko prlja… »
Ja tebe poštujem samo zbog slobe, ti za mene ne postojiš: Toma vratio Lunu gde joj je mesto! (video)
Kurir 29.09.2018
Svađa u dnevnoj sobi izbila je između Lune Đogani i Tome Panića, kada mu je "zadrugarka" zamerila što prolazi kroz sobu dok ona čisti. Toma nije bio lenj, pa joj je žestoko uzvratio da je niko i ništa. "Ja neću da budem dama, jer ti ne zaslužuješ. Ja sam… »
Vesti dana »
Prvo je kiptao od besa i pretio osvetom, a onda se smirio Tramp o napadu na američki helikopter: "Nije to velika stvar"
Blic pre 27 minutajoš 33 povezane
Akademska zajednica: Svaka država bi se ponosila Beogradskim univerzitetom
Vreme pre 1 satjoš 26 povezanih
Slučaj maltretiranja studentkinje FDU, mogao bi da se okonča bez utvrđivanja krivične odgovornosti policije (VIDEO)
Insajder pre 2 satajoš 44 povezane
VJT: Objavljena analiza dokaza navedenih u rešenju o odbacivanju dela prijave protiv Milića
Insajder pre 17 minutajoš 23 povezane