Povezane vesti
Ponižavaš ovde svakog, ogovarala si me po ćoškovima! Toma spustio Lunu na zemlju, pa joj spomenuo Slobu!
Telegraf 29.09.2018
- Ja neću da budem dama, jer ti ne zaslužuješ! - vikala je Luna. Luna Đogani danas je rešila da očisti dnevnu sobu, pa je uzela džoger i razmahala se po kući, a onda je Toma Panić prošao kroz sobu, što je Lunu iznerviralo, jer nije želela da iko prlja… »
Ja tebe poštujem samo zbog slobe, ti za mene ne postojiš: Toma vratio Lunu gde joj je mesto! (video)
Kurir 29.09.2018
Svađa u dnevnoj sobi izbila je između Lune Đogani i Tome Panića, kada mu je "zadrugarka" zamerila što prolazi kroz sobu dok ona čisti. Toma nije bio lenj, pa joj je žestoko uzvratio da je niko i ništa. "Ja neću da budem dama, jer ti ne zaslužuješ. Ja sam… »
Vesti dana »

Više od 120 nastavnika Filozofskog fakulteta potpisalo peticiju: U ovim uslovima nema ispita
In medija pre 59 minutajoš 31 povezana

Kompanija NIS o odlaganju primene američkih sankcija: Nova posebna licenca na još mesec dana
Sputnik pre 1 satjoš 37 povezanih

Gori asfalt širom regiona, a u ovim mestima jutros izmeren -1 stepen! Neverovatne temperature uoči paklenih 40 stepeni
Blic pre 49 minutajoš 40 povezanih

UŽIVO: Adamu pogodio sa pola, Srbija igra u večernjem terminu
Sport klub pre 18 minutajoš 39 povezanih