Повезане вести

Трамп: Ким и ја смо се заљубили

Слободна Европа 30.09.2018
Амерички председник Доналд Трамп рекао је да су се он и севернокорејски лидер Ким Џонг Ун "заљубили" и похвалио "дивна писма" која му је Ким написао. Говорећи у суботу пред својим присталицама у Западној Вирџинији, Трамп је… »
Трумп: Ким Јонг-ун и ја заљубили смо се један у другога

Трумп: Ким Јонг-ун и ја заљубили смо се један у другога

Ал Јазеера 30.09.2018
Трумп каже да то што је Пјонгјанг зауставио нуклеарне покусе и испаљивање пројектила знак да његов приступ дјелује. Амерички предсједник Доналд Трумп рекао је на скупу својих присташа у Западној Вирџинији у суботу навечер да… »
ВИДЕО - Трамп: Ким и ја смо се заљубили

ВИДЕО - Трамп: Ким и ја смо се заљубили

Радио 021 30.09.2018
Амерички председник Доналд Трамп рекао је да су се он и севернокорејски лидер Ким Џонг Ун "заљубили" и похвалио "дивна писма" која му је Ким написао. Говорећи јуче својим присталицама у Западној Вирџинији, Трамп је додатно… »

Нови магазин 30.09.2018
Амерички председник Доналд Трамп рекао је да су се он и севернокорејски лидер Ким Џонг Ун "заљубили" и похвалио "дивна писма" која му је Ким написао. Говорећи јуче својим присталицама у Западној Вирџинији, Трамп је додатно… »
Трамп: Ким Џонг Ун и ја смо се заљубили један у другог

Трамп: Ким Џонг Ун и ја смо се заљубили један у другог

Н1 Инфо 30.09.2018
Амерички председник Доналд Трамп рекао је на скупу својих присталица у Западној Вирџинији да су се он и севернокорејски лидер Ким Џонг Ун "заљубили" један у другог док су се напетости између две земље ублажиле у последњих… »
Трамп: Између Ким Џонг Уна и мене се родила љубав

Трамп: Између Ким Џонг Уна и мене се родила љубав

Нова економија 30.09.2018
Амерички председник Доналд Трамп рекао је да су севернокорејски лидер Ким Џонг Ун и он некада један другом претили, "а онда су се заволели". "Писао ми је је прелепа, дивна писма. Између нас се родила љубав" - изјавио је Трамп у… »
"Севале су варнице... а онда се родила љубав"

"Севале су варнице... а онда се родила љубав"

Вести онлине 30.09.2018
Амерички председник Доналд Трамп рекао је да су севернокорејски лидер Ким Џонг-ун и он некада један другом претили, "а онда су се заволели". - Писао ми је је прелепа, дивна писма. Између нас се родила љубав - изјавио је Трамп у… »
Трумп: Ким Јонг Ун и ја заљубили смо се један у другога

Трумп: Ким Јонг Ун и ја заљубили смо се један у другога

СЕЕбиз 30.09.2018
ВАСХИНГТОН - Амерички предсједник Доналд Трумп рекао је на скупу својих присташа у Западној Вирџинији у суботу навечер да су се он и сјевернокорејски челник Ким Јонг УН "заљубили" један у другога док су се напетости између… »

Вести дана »