Povezane vesti
Urnebesno! Vladimir skinuo Kristijana kako priča o staniji: A kada je starletu nazvao kucom potrčkom smehu nije bilo kraja…
Kurir 30.09.2018
Glumac Vladimir Kovačević poznat je po svojim opasnim imitacijama, pa je oponašao Kristijana Golubovića, aludirajući na njegovu raniju priču sa Stanijom Dobrojević. Naime, kako je trenutno najaktuelnija ljubavna priča "Zadruge 2" priča starlete… »
"Stanija je mene, zapravo, iskoristila!" Popularni glumac urnebesno "skinuo" Kristijana Golubovića! (video)
Telegraf 30.09.2018
- Sve to što je ona pričala o meni to je mimo mene, jer su to neke priče koje je ona iskonstruisala sa tim svojim oboljenjima u glavi - rekao je glumac u ulozi Kristijana. Glumac Vladimir Kovačević oduševio je svojim imitacijama Ace Lukasa… »
Vesti dana »

Ukrajina prodaje rudna bogatstva! Novi ugovor sa SAD izazvao bes u Kijevu
Pravda pre 47 minutajoš 12 povezanih

Jecaji odzvanjaju topolom: Cela porodica izginula: Spremali proslavu, a stradali u septičkoj jami, najmlađa žrtva imala samo 20 godina! (foto,video)
Blic pre 2 satajoš 9 povezanih

„Ko se lača mati, nek računa na posledice sopstvenih odluka“: Ko je kriv za drastičan pad turizma u Srbiji?
Danas pre 1 satjoš 6 povezanih

Rektorat UB o sastanku sa premijerom Macutom: Razgovarali smo o mogućim načinima prevazilaženja krize
NIN pre 41 minutajoš 6 povezanih