Povezane vesti
Urnebesno! Vladimir skinuo Kristijana kako priča o staniji: A kada je starletu nazvao kucom potrčkom smehu nije bilo kraja…
Kurir 30.09.2018
Glumac Vladimir Kovačević poznat je po svojim opasnim imitacijama, pa je oponašao Kristijana Golubovića, aludirajući na njegovu raniju priču sa Stanijom Dobrojević. Naime, kako je trenutno najaktuelnija ljubavna priča "Zadruge 2" priča starlete Stanije… »
"Stanija je mene, zapravo, iskoristila!" Popularni glumac urnebesno "skinuo" Kristijana Golubovića! (video)
Telegraf 30.09.2018
- Sve to što je ona pričala o meni to je mimo mene, jer su to neke priče koje je ona iskonstruisala sa tim svojim oboljenjima u glavi - rekao je glumac u ulozi Kristijana. Glumac Vladimir Kovačević oduševio je svojim imitacijama Ace Lukasa, Kristijana… »
Vesti dana »
Trump kaže da je otkazao napad na Iran, navodi da je dogovor blizu
Slobodna Evropa pre 16 minutajoš 30 povezanih
Poznati hrvatski meteorolog otkrio kad stiže zahlađenje: Izdržite do ovog datuma, vrućina će popustiti
Blic pre 1 satjoš 40 povezanih
Ministarka pozvala građane da racionalno troše struju: Najniža proizvodnja na Đerdapu od kad je pušten u rad
Jugmedia pre 15 minutajoš 21 povezana
Srbi u avgustu proslavljaju 5 krsnih slava: Obratite pažnju koje padaju na posni, a koje na mrsni dan
Kurir pre 30 minutajoš 24 povezane
MUP: Na Horgošu uhapšen M.M. zbog ratnih zločina počinjenih na Kosovu i Metohiji 1999.
RTV pre 55 minutajoš 22 povezane