Povezane vesti
Zerina se gušila u suzama posle miljaninih reči: Idem kući, neću dete da mi gleda i sluša kako joj majku prostitutku je.u…
Kurir 30.09.2018
Zerina Hećo se požalila svom dragom Banetu Čolaku u spavaćoj sobi, pa se rasplakala jer ne može više da izdrži život u Imaginarijumu i komentare pojednih zadrugara. Naime, u večeri Nominacija, Zerina i Miljana su došle u sukob, kada ju je Kulićeva… »
Zašto moje dete mora da sluša da joj je majka prostitutka?! Zerina se gušila u suzama, Bane i Luna pokušavali da je uteše…
Telegraf 30.09.2018
- Što ja moram to da trpim?! Trpela sam dve godine, ne mogu više! - plakala je Zerina u sobi. Zerina Hećo i Miljana Kulić sinoć su se posvađale, a Bora je nakon toga u sobi bezuspešno tešio svoju devojku, koja je stalno plakala i ponavljala kako ne može… »
Vesti dana »
Ukrajina zadala snažan udarac Putinu! Za četiri dana pogođeno čak 35 brodova ruske "flote u senci", a onda još 14 tokom noći! Bukti u azovskom moru (foto/video)
Kurir pre 4 satijoš 30 povezanih
uživo kriza na bliskom istoku Nove eksplozije širom Irana, čuju se detonacije na više lokacija
Euronews pre 2 satajoš 42 povezane
Kovač: Srbija prepoznata kao ključna, najveća i najjača ekonomska zemlja na Zapadnom Balkanu
RTV pre 6 satijoš 29 povezanih
Vlada Srbije od ponedeljka smanjuje akcizu na gorivo za 10 odsto
Euronews pre 3 satajoš 35 povezanih