Povezane vesti
Zerina se gušila u suzama posle miljaninih reči: Idem kući, neću dete da mi gleda i sluša kako joj majku prostitutku je.u…
Kurir 30.09.2018
Zerina Hećo se požalila svom dragom Banetu Čolaku u spavaćoj sobi, pa se rasplakala jer ne može više da izdrži život u Imaginarijumu i komentare pojednih zadrugara. Naime, u večeri Nominacija, Zerina i Miljana su došle u sukob, kada ju je Kulićeva… »
Zašto moje dete mora da sluša da joj je majka prostitutka?! Zerina se gušila u suzama, Bane i Luna pokušavali da je uteše…
Telegraf 30.09.2018
- Što ja moram to da trpim?! Trpela sam dve godine, ne mogu više! - plakala je Zerina u sobi. Zerina Hećo i Miljana Kulić sinoć su se posvađale, a Bora je nakon toga u sobi bezuspešno tešio svoju devojku, koja je stalno plakala i ponavljala kako ne može… »
Vesti dana »
Dekan Sinani daje izjavu u policiji zbog smrti devojke na Filozofskom
Politika pre 27 minutajoš 86 povezanih
"Platićete visoku cenu za napade", Izrael Kac preti Iranu, hoteli sa američkim trupama postaju meta Teherana! Tramp raspoređuje 10.000 vojnika na Bliski istok
Kurir pre 2 minutajoš 95 povezanih
(Foto, video) Apokalipsa na Balkanu! Jak vetar "obrnuo" vodopad u Sloveniji, u Hrvatskoj se od snega ništa ne vidi: Desetine hiljada ljudi bez struje i vode!
Blic pre 23 minutajoš 36 povezanih
Počinju probni završni ispiti za osmake: Učenici danas polažu test iz matematike
NIN pre 1 satjoš 26 povezanih
Oblačno i hladno vreme u Srbiji uz obilne padavine i sneg na planinama i nižim predelima
Naslovi.ai pre 1 satjoš 46 povezanih