Povezane vesti
Ugašen veliki požar u Baru: Crn, gust dim nadvio se iznad grada, gašenje otežavao jak vetar (video)
Telegraf 30.09.2018
Lokaciju obezbeđuju i pripadnici CB Bar. U požaru u barskom naselju Sokolana uništene su najmanje dve napuštene barake. Vatra je zahvatila i otpad koji se nalazi u okruženju baraka. Otac iz lovačke puške pucao u vrata, pa ranio usvojenog sina koji… »
Veliki požar u Baru! (video, foto)
Mondo 30.09.2018
Oko 14:10 buknuo je veliki požar u barskom naselju Sokolana. U pomoć su priskočili i dromaderi! Pripadnici barske Službe zaštite i spasavanja uspeli su da lokalizuju požar i sačuvaju od vatrene stihije naseljenu kuću koja je bila u opasnosti… »
Crn dim iznad grada, jak vetar otežava gašenje
Alo 30.09.2018
U požaru u barskom naselju Sokolana uništene su najmanje dve napuštene barake. Vatra je zahvatila i otpad koji se nalazi u okruženju baraka. Požar je izbio oko 14.30 časova, a ovaj deo šireg gradskog jezgra potpuno je nadvio gust oblak crnog dima… »
Vesti dana »

Studenti i građani Niša gađali jajima sedište SNS-a – poruka protesta „I ja sam meta“
Južne vesti pre 1 satjoš 5 povezanih

Ambasada Srbije u BiH poručila Konakoviću: Kosovo i Metohija je sastavni deo Srbije
Blic pre 42 minutajoš 1 povezana

Vučić i o Fudbalskom klubu Partizan: Dobili su više novca nego Real Madrid
Danas pre 1 satjoš 1 povezana

Ako je Zverev veteran, šta sam onda ja: Đoković na obraćanju medijima posle meča sa Norijem
Danas pre 1 satjoš 2 povezane

Sutra počinje EU Zelena nedelja: Niz događaja u Beogradu, Nišu i Novom Sadu
Blic pre 2 satajoš 1 povezana