Povezane vesti
Njoj nije stalo do tebe! Ona je bacila oko na drugog: Luna tešila Jocu, a onda mu otkrila Natašine planove! (video)
Kurir 30.09.2018
Lazar Jeremić privukao je veliku pažnju javnosti onog trenutka kada je Nataši Moskvi izjavio ljubav i počeo da provodi vreme sa njom. Iako je bio i te kako zainteresovan za Lunu Đogani, na njenu inicijativu odlučili su da ipak ostanu samo u prijateljskim… »
Nemoj da te ponizi pred svima! Luna grlila i tešila Lazara nakon što je saznao da je Moskva bacila oko na Jovicu Putnikovića…
Telegraf 30.09.2018
- Ja mislim da njoj nije dovoljno stalo do tebe - zaključila je Luna. Lazar Jeremić nakon što je izjavio ljubav Nataši Moskvi i počeo da provodi vreme sa njom skrenuo je pažnju na sebe. Za botoksiranu balerinu me baš briga, ali za ćerku brinem! Ljuba… »
Za botoksiranu balerinu me baš briga, ali za ćerku brinem! Ljuba Pantović oplela po Aleksandri i Davidu, pa najavila haos ako…
Telegraf 30.09.2018
- Ako uđem u Zadrugu, sve ću i njoj i njemu sasuti u lice - poručila je Ljuba. Ljuba Pantović, majka učesnice Zadruge Aleksandre Subotić progovorila je o svom odnosu sa ćerkom i zetom Davidom Dragojevićem. Vrela akcija u garderoberu! Aleksandra Subotić… »
Miki Đuričić u vezi sa duplo mlađom devojkom koju krije kao zmija noge, a evo kako ona izgleda! (foto)
Telegraf 30.09.2018
Miki je nedavno započeo vezu sa atraktivnom mladom pevačicom. Rijaliti učesnik Miki Đuričić u prošloj sezoni Zadruge započeo je vezu sa pevačicom Nadeždom Biljić sa kojom je potom više puta imao seks pred kamerama. Vrela akcija u garderoberu! Aleksandra… »
Vrela akcija u garderoberu! Aleksandra Subotić se skinula gola, a onda ju je David ljubio po grudima! (VIDEO)
Telegraf 30.09.2018
Aleksandra i David su se zaneli, pa su zaboravili na kamere koje su ih sve vreme snimale. Rijaliti učesnici Aleksandra Subotić i David Dragojević imali su veoma zanimljivo jutro. Ovaj ljubavni par osamio se u garderoberu, pa su nagi razmenjivali nežnosti… »
Vesti dana »
Sutra počinje dvodnevni samit NATO u Ankari: Tramp će se sastati sa Zelenskim, poznati detalji Deklaracije koja će biti usvojena
Danas pre 18 minutajoš 28 povezanih
"Možda bi Hari Kejn trebalo da pozove predsednika Trampa!" Skandal trese Mundijal – selektor Engleske brutalno ismejao FIFA!
Kurir pre 3 minutajoš 39 povezanih
Ovako se povredio reprezentativac Engleske: Slavio pobedu na Mundijalu, pa završio u bolnici
Mondo pre 43 minutajoš 28 povezanih
Kovač: Zakoni koji su na dnevnom redu imaju za cilj sprovođenje preporuka ODIHR-a
Euronews pre 3 minutajoš 18 povezanih
Ceo svet priča o ovim suzama: Legendarni Brazilac se gušio pred kamerama posle ispadanja sa Svetskog prvenstva
Mondo pre 1 satjoš 28 povezanih