Повезане вести

Њој није стало до тебе! Она је бацила око на другог: Луна тешила Јоцу, а онда му открила Наташине планове! (видео)

Њој није стало до тебе! Она је бацила око на другог: Луна тешила Јоцу, а онда му открила Наташине планове! (видео)

Курир 30.09.2018
Лазар Јеремић привукао је велику пажњу јавности оног тренутка када је Наташи Москви изјавио љубав и почео да проводи време са њом. Иако је био и те како заинтересован за Луну Ђогани, на њену иницијативу одлучили су да ипак… »
Немој да те понизи пред свима! Луна грлила и тешила Лазара након што је сазнао да је Москва бацила око на Јовицу Путниковића…

Немој да те понизи пред свима! Луна грлила и тешила Лазара након што је сазнао да је Москва бацила око на Јовицу Путниковића…

Телеграф 30.09.2018
- Ја мислим да њој није довољно стало до тебе - закључила је Луна. Лазар Јеремић након што је изјавио љубав Наташи Москви и почео да проводи време са њом скренуо је пажњу на себе. За ботоксирану балерину ме баш брига, али… »
За ботоксирану балерину ме баш брига, али за ћерку бринем! Љуба Пантовић оплела по Александри и Давиду, па најавила хаос ако…

За ботоксирану балерину ме баш брига, али за ћерку бринем! Љуба Пантовић оплела по Александри и Давиду, па најавила хаос ако…

Телеграф 30.09.2018
- Ако уђем у Задругу, све ћу и њој и њему сасути у лице - поручила је Љуба. Љуба Пантовић, мајка учеснице Задруге Александре Суботић проговорила је о свом односу са ћерком и зетом Давидом Драгојевићем. Врела акција у… »
Мики Ђуричић у вези са дупло млађом девојком коју крије као змија ноге, а ево како она изгледа! (фото)

Мики Ђуричић у вези са дупло млађом девојком коју крије као змија ноге, а ево како она изгледа! (фото)

Телеграф 30.09.2018
Мики је недавно започео везу са атрактивном младом певачицом. Ријалити учесник Мики Ђуричић у прошлој сезони Задруге започео је везу са певачицом Надеждом Биљић са којом је потом више пута имао секс пред камерама. Врела акција у… »
Врела акција у гардероберу! Александра Суботић се скинула гола, а онда ју је Давид љубио по грудима! (ВИДЕО)

Врела акција у гардероберу! Александра Суботић се скинула гола, а онда ју је Давид љубио по грудима! (ВИДЕО)

Телеграф 30.09.2018
Александра и Давид су се занели, па су заборавили на камере које су их све време снимале. Ријалити учесници Александра Суботић и Давид Драгојевић имали су веома занимљиво јутро. Овај љубавни пар осамио се у гардероберу, па су… »

Вести дана »