Povezane vesti
Njoj nije stalo do tebe! Ona je bacila oko na drugog: Luna tešila Jocu, a onda mu otkrila Natašine planove! (video)
Kurir 30.09.2018
Lazar Jeremić privukao je veliku pažnju javnosti onog trenutka kada je Nataši Moskvi izjavio ljubav i počeo da provodi vreme sa njom. Iako je bio i te kako zainteresovan za Lunu Đogani, na njenu inicijativu odlučili su da ipak ostanu samo u… »
Nemoj da te ponizi pred svima! Luna grlila i tešila Lazara nakon što je saznao da je Moskva bacila oko na Jovicu…
Telegraf 30.09.2018
- Ja mislim da njoj nije dovoljno stalo do tebe - zaključila je Luna. Lazar Jeremić nakon što je izjavio ljubav Nataši Moskvi i počeo da provodi vreme sa njom skrenuo je pažnju na sebe. Za botoksiranu balerinu me baš briga, ali za ćerku brinem… »
Za botoksiranu balerinu me baš briga, ali za ćerku brinem! Ljuba Pantović oplela po Aleksandri i Davidu, pa najavila haos…
Telegraf 30.09.2018
- Ako uđem u Zadrugu, sve ću i njoj i njemu sasuti u lice - poručila je Ljuba. Ljuba Pantović, majka učesnice Zadruge Aleksandre Subotić progovorila je o svom odnosu sa ćerkom i zetom Davidom Dragojevićem. Vrela akcija u garderoberu! Aleksandra… »
Miki Đuričić u vezi sa duplo mlađom devojkom koju krije kao zmija noge, a evo kako ona izgleda! (foto)
Telegraf 30.09.2018
Miki je nedavno započeo vezu sa atraktivnom mladom pevačicom. Rijaliti učesnik Miki Đuričić u prošloj sezoni Zadruge započeo je vezu sa pevačicom Nadeždom Biljić sa kojom je potom više puta imao seks pred kamerama. Vrela akcija u garderoberu… »
Vrela akcija u garderoberu! Aleksandra Subotić se skinula gola, a onda ju je David ljubio po grudima! (VIDEO)
Telegraf 30.09.2018
Aleksandra i David su se zaneli, pa su zaboravili na kamere koje su ih sve vreme snimale. Rijaliti učesnici Aleksandra Subotić i David Dragojević imali su veoma zanimljivo jutro. Ovaj ljubavni par osamio se u garderoberu, pa su nagi razmenjivali… »
Vesti dana »
Uzeo "Mercedes" za probnu vožnju, pa ga ukrao! Nesvakidašnja krađa u Beogradu: Auto vredan 17 miliona samo odvezao u nepoznatom pravcu, otkriveni svi detalji
Blic pre 2 satajoš 22 povezane
„Desila se nadstrešnica zbog koje sam okrenuo leđa Olimpijskom komitetu Srbije, pustili smo zlo u kuću“
Nova pre 2 satajoš 6 povezanih
Izraelski vojnik osuđen na zatvor zbog maltretiranja palestinskih zatočenika
N1 Info pre 2 satajoš 48 povezanih