Повезане вести

Немања милетић: Указала ми се шанса коју сам искористио и посветио гол нашем Дукију

Немања милетић: Указала ми се шанса коју сам искористио и посветио гол нашем Дукију

Хот спорт 01.10.2018
У дербију кола домаћег шампионата, Раднички Ниш и Партизан су ремизирали резултатом 2:2. Голове за црно-беле постигли су Немања Николић и Немања Р. Милетић. Партизан је у Нишу губио са 2:0, да би у финишу утакмице постигао два… »
Партизанов спасилац Милетић: Гол за нашег Дукија

Партизанов спасилац Милетић: Гол за нашег Дукија

Моззарт спорт 01.10.2018
„Нисмо клонули духом и указала се на крају шанса коју сам искористио“, каже дефанзивац црно-белих. На Чаиру је синоћ било баш онако како се и очекивало. Тврдо и незивесно до самог краја и поделе бодова (2:2) после одличног… »
Мажић из Ниша право у - Лигу шампиона!

Мажић из Ниша право у - Лигу шампиона!

Спортске.нет 01.10.2018
Најбољи српски арбитар синоћ се није прославио, надамо се да ће у среду бити на највишем нивоу. Бројне негативне реакције из Партизана стижу на адресу Милорада Мажића после синоћњег дербија у Нишу против Радничког (2:2). Разлог… »
Дан после - Шта кажу Партизанови стрелци?

Дан после - Шта кажу Партизанови стрелци?

Спортске.нет 01.10.2018
Фудбалери Партизана Немања Милетић и Немања Николић изјавили су данас да је њихова екипа показала карактер у дуелу са Радничким. Партизан је у недељу увече играо 2:2 са Радничким у Нишу у 10. колу Супер лиге Србије, иако је… »
Звезда на ''плус 7'', има ли наде за Партизан, где су потенцијалне ''мине'' за шампиона?

Звезда на ''плус 7'', има ли наде за Партизан, где су потенцијалне ''мине'' за шампиона?

Спортске.нет 01.10.2018
Док се Партизан бори са проблематичним одлукама судија, Црвена звезда из кола у коло лагано увећава своју бодовну предност и све је ближа звању јесењег првака. Шта нас очекује до зимске паузе? Црвена звезда је недавно свој… »
Милетић: Били смо бољи; Николић: Показали смо карактер

Милетић: Били смо бољи; Николић: Показали смо карактер

Вечерње новости 01.10.2018
Фудбалери Партизана Немања Р. Милетић и Немања Николић, стрелци у ремију против Радничког у Нишу (2:2), изјавили су да им је драго како је екипа реаговала после два гола минуса. Фудбалери Партизана Немања Р. Милетић и Немања… »
Са ТВ Партизана ‘грме’: Није само пенал, ево још једне велике грешке Милорада Мажића против Радничког?! (видео)

Са ТВ Партизана ‘грме’: Није само пенал, ево још једне велике грешке Милорада Мажића против Радничког?! (видео)

Хот спорт 01.10.2018
Најбољи српски судија је јуче на ‘Чаиру’ евидентно пропустио прилику да досуди једанаестерац за Партизан. Тај детаљ је можда и одлучио дерби овог кола Суперлиге пошто је завршен нерешено, резултатом 2:2. Међутим, сем детаља у… »
ТВ Партизан не прашта Мажићу - Није само пенал, још једна велика грешка најбољег српског арбитра

ТВ Партизан не прашта Мажићу - Није само пенал, још једна велика грешка најбољег српског арбитра

Спортске.нет 01.10.2018
Недуго после 158. вечитог дербија, црно-бели поново суочени са проблематичним судијским одлукама. Фудбалери Партизана синоћ су увећали бодовни заостатак за водећом Црвеном звездом. Разлика у корист актуелног шампиона сада износи… »
Видео реми Радничког и Партизана у Нишу: Свима бод, Мажићу наочаре

Видео реми Радничког и Партизана у Нишу: Свима бод, Мажићу наочаре

Вечерње новости 30.09.2018
Црно-бели на гостовању у Нишу ремизирали са Радничким. Спорна ситуација виђена у 37. минуту када Мажић није досудио пенал за београдски тим. КАКАВ дерби, страшан дерби. Дуел Радничког и Партизана апсолутно је оправдао епитет… »

Вести дана »