Povezane vesti

Prve fotografije sa lica mesta: Snežana Dakić izbezumljena, zadnji deo automobila smrskan (video)

Prve fotografije sa lica mesta: Snežana Dakić izbezumljena, zadnji deo automobila smrskan (video)

Blic 01.10.2018
Voditeljka Snežana Dakić doživela je jutros saobraćajnu nezgodu u ulici Džordža Vašingtona u Beogradu, kada se u njen automobil zakucao tramvaj broj 10, prilikom čega je na voditeljkinom vozilu pričinjena materijalna šteta. Poznata voditeljka… »
Tramvaj udario u automobil Snežane Dakić

Tramvaj udario u automobil Snežane Dakić

Tračara 01.10.2018
Voditeljka Snežana Dakić doživela je saobraćajnu nezgodu u centru Beograda, kada je u njen automobil udario tramvaj. Udes se dogodio kada je Snežana Dakić isparkiravala svoj automobil marke BMW u ulici Džordža Vašingtona, prilikom čega se u nju… »
"Plakala sam": Snežana Dakić progovorila o saobraćajnoj nezgodi i priznala čega se uplašila (video)

"Plakala sam": Snežana Dakić progovorila o saobraćajnoj nezgodi i priznala čega se uplašila (video)

Blic 01.10.2018
Voditeljka Snežana Dakić jutros je u ulici Džordža Vašingtona imala sudar sa tramvajem zbog kog se čak i rasplakala. - Plakala sam što je normalno. To je reakcija koja nije kontorlisana. Materijalna je šteta, a zbog njih se ne treba nervirati. Sve… »
Drama u centru Beograda: Tramvaj se zakucao u automobil Snežane Dakić, ona ne može da dođe sebi (video)

Drama u centru Beograda: Tramvaj se zakucao u automobil Snežane Dakić, ona ne može da dođe sebi (video)

Blic 01.10.2018
Voditeljka Snežana Dakić doživela je saobraćajnu nezgodu u centru Beograda, kada je u njen automobil udario tramvaj. Udes se dogodio kada je Snežana Dakić isparkiravala svoj automobil marke BMW u ulici Džordža Vašingtona, prilikom čega se u nju… »
Policija došla na lice mesta: Voditeljka uznemirena davala izjavu, pa u kolima pisala istu (video)

Policija došla na lice mesta: Voditeljka uznemirena davala izjavu, pa u kolima pisala istu (video)

Blic 01.10.2018
Voditeljka Snežana Dakić dočekala je policiju za procenu štete posle dva sata čekanja. Kao što smo već pisali, ona je patrolu čekala zbog udesa koji se dogodio jutros kada je došlo do sudara njenog automobila marke BMW i tramvaja broj 10. Peh se… »

Vesti dana »