Повезане вести

Прве фотографије са лица места: Снежана Дакић избезумљена, задњи део аутомобила смрскан (видео)

Прве фотографије са лица места: Снежана Дакић избезумљена, задњи део аутомобила смрскан (видео)

Блиц 01.10.2018
Водитељка Снежана Дакић доживела је јутрос саобраћајну незгоду у улици Џорџа Вашингтона у Београду, када се у њен аутомобил закуцао трамвај број 10, приликом чега је на водитељкином возилу причињена материјална штета… »
Трамвај ударио у аутомобил Снежане Дакић

Трамвај ударио у аутомобил Снежане Дакић

Трачара 01.10.2018
Водитељка Снежана Дакић доживела је саобраћајну незгоду у центру Београда, када је у њен аутомобил ударио трамвај. Удес се догодио када је Снежана Дакић испаркиравала свој аутомобил марке БМВ у улици Џорџа Вашингтона… »
"Плакала сам": Снежана Дакић проговорила о саобраћајној незгоди и признала чега се уплашила (видео)

"Плакала сам": Снежана Дакић проговорила о саобраћајној незгоди и признала чега се уплашила (видео)

Блиц 01.10.2018
Водитељка Снежана Дакић јутрос је у улици Џорџа Вашингтона имала судар са трамвајем због ког се чак и расплакала. - Плакала сам што је нормално. То је реакција која није конторлисана. Материјална је штета, а због њих се не… »
Полиција дошла на лице места: Водитељка узнемирена давала изјаву, па у колима писала исту (видео)

Полиција дошла на лице места: Водитељка узнемирена давала изјаву, па у колима писала исту (видео)

Блиц 01.10.2018
Водитељка Снежана Дакић дочекала је полицију за процену штете после два сата чекања. Као што смо већ писали, она је патролу чекала због удеса који се догодио јутрос када је дошло до судара њеног аутомобила марке БМВ и трамваја… »
Драма у центру Београда: Трамвај се закуцао у аутомобил Снежане Дакић, она не може да дође себи (видео)

Драма у центру Београда: Трамвај се закуцао у аутомобил Снежане Дакић, она не може да дође себи (видео)

Блиц 01.10.2018
Водитељка Снежана Дакић доживела је саобраћајну незгоду у центру Београда, када је у њен аутомобил ударио трамвај. Удес се догодио када је Снежана Дакић испаркиравала свој аутомобил марке БМВ у улици Џорџа Вашингтона… »

Вести дана »