Повезане вести
Бесмислица су тврдње да у УН нисам поменула резолуцију 1244
Нова економија 01.10.2018
Премијерка Србије Ана Брнабић: Премијерка Србије Ана Брнабић изјавила је данас да је није тачно да она у Уједињеним нацијама у Њујорку није поменула резолуцију 1244 и оценила да су те тврдње потпуна бесмислица. "Нетачно је да… »
Брнабић: Није тачно да нисам помињала Резолуцију 1244 у УН
Бета 01.10.2018
Премијерка Србије Ана Брнабић изјавила је данас да је није тачно да она у Уједињеним нацијама у Њујорку није поменула резолуцију 1244 и оценила да су те тврдње потпуна бесмислица. "Нетачно је да ја у УН нисам поменула… »
Брнабић: Бесмислица да нисам спомињала Резолуцију 1244 у УН
Политика 01.10.2018
Српска премијерка Ана Брбнабић изјавила је данас да су бесмислице тврдње да није спомињала Резолуцију 1244 Савета безбедности у Уједињеним нацијама у Њујорку. „Ти су наводи потпуне бесмислице. Нетачно је да у УН нисам… »
Брнабић: Нетачни и бесмислени наводи на нисам поменула Резолуцију 1244 у УН
Данас 01.10.2018
Председница Владе Србија Ана Брнабић одбацила је данас као нетачне и „потпуно бесмислене“ наводе да у Уједињеним нацијама није поменула Резолуцију 1244 и да је, иако то није споменула у говору у Генералној скупштини УН, „потпуно… »
Брнабић: Није тачно да у УН нисам поменула Резолуцију 1244
Н1 Инфо 01.10.2018
Премијерка Србије Ана Брнабић изјавила је да је није тачно да она у Уједињеним нацијама у Њујорку није поменула резолуцију 1244 и оценила да су те тврдње потпуна бесмислица. "Нетачно је да ја у УН нисам поменула резолуцију… »
Бесмислица да нисам спомињала Резолуцију 1244 у УН: Брнабић одговорила на критике
Телеграф 01.10.2018
Споменула сам, спомињемо је увек, на састанцима, и то се најбоље види у томе колико је влада успешна у повлачењу признања једнострано проглашеног тзв. Косова у односу на све раније владе - додала је премијерка. Српска… »
Вести дана »
Велико интересовање за легализацију огласила се министарка Софронијевић: Већ стигло више од 7.000 пријава (фото)
Ало пре 58 минутајош 120 повезаних
НБС: Нема проблема са снабдевеношћу евром на девизном тржишту, курс динара није угрожен
РТС пре 1 сатјош 22 повезане