Povezane vesti

Vučić: Bez Rusije ne postoji nikakvo rešenje za bilo koji problem

Vučić: Bez Rusije ne postoji nikakvo rešenje za bilo koji problem

Novi magazin 01.10.2018
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić izjavio je danas u Moksvi da će od ruskog predsednika Vladimira Putina zatražiti ;konkretnu političku podršku za Srbiju jer kako je ocenio, "bez Rusije ne postoji nikakvo rešenje za bilo koji problem koji tišti… »
Vučić o Makedoniji: Svet potcenjuje balkanske narode

Vučić o Makedoniji: Svet potcenjuje balkanske narode

N1 Info 01.10.2018
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić izjavio je danas u Moskvi povodom referenduma u Makedoniji da nije na njemu da se meša u unutrašnje stvari neke zemlje, ali da Evropa mora da bude odgovornija, preneo je portal B92. Izvor: Tanjug "Nije moje da se… »
Vučić o Makedoniji: Evropa da se postavi odgovornije

Vučić o Makedoniji: Evropa da se postavi odgovornije

Danas 01.10.2018
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić je iz Moskve prokomentarisao ishod referenduma u Makedoniji i istakao da Evropa mora da se postavi odgovornije. “Nije moje da se mešam u unutrašnje stvari jedne suverene zemlje… Plašim se i čini mi se da neki… »
Vučić o referendumu: Neki iz sveta potcenjuju male balkanske narode

Vučić o referendumu: Neki iz sveta potcenjuju male balkanske narode

Slobodna Evropa 01.10.2018
Očekivao sam više razumevanja iz sveta za rezultat referenduma u Makedoniji, rekao je predsednik Srbije Aleksandar Vučić, komentarišući rezultate izjašnjavanja građana Makedonije o promenu imena te zemlje i evroatlantskim integracijama. Upitan da… »
Vučić: Potcenjuju nas, male balkanske narode

Vučić: Potcenjuju nas, male balkanske narode

Mondo 01.10.2018
Predsednik Aleksandar Vučić kaže da je očekivao više razumevanja iz sveta za rezultat referenduma u Makedoniji, te zamolio da i EU i NATO pokažu više poštovanja prema "malim narodima" i da pokušaju da razumeju šta se dešava. Foto: Tanjug/AP… »

Vesti dana »