Povezane vesti
Luna oduvek maštala o muškarcu kao što je Sloba: Želim da zajedno ka*imo i p*dimo! (VIDEO)
Telegraf 01.10.2018
- Ja sam još kao mala maštala da imam pored sebe muškarca koji će da me voli onakvu kakva jesam - rekla je Luna. Luna Đogani se prisetila svog bivšeg momka Slobe Radanovića, pa je u razgovoru sa zadrugarkom Majom Marinković otkrila da je on momak kakvog… »
Luna je još kao klinka maštala o muškarcu kao što je sloba: Želim da prdimo zajedno, kakimo, sa njim nisam morala da glumim…
Kurir 01.10.2018
Luna Đogani pričala je o svom dečku iz snova, o kom je maštala od kako je bila mala, pa je spomenula stvari koje su začudile gledace. Blogerka je istakla kako je oduvek želela da sa svojim izabranikom može da "prdi i kaki". "Ja sam još kao mala maštala… »
Vesti dana »
(Video) Nova eskalacija sukoba u Libanu, izraelski dronovi zasuli jug zemlje, ubijen gradonačelnik
Blic pre 45 minutajoš 32 povezane
Na Hvaru uhapšena grupa od 14 ljudi zbog planiranja napada na dvojicu sezonaca iz Srbije
Danas pre 55 minutajoš 21 povezana
Dubai osvojio prvu titulu ABA lige, Partizan završio sezonu bez trofeja i najavljuje promene u timu
Naslovi.ai pre 0 minutajoš 30 povezanih
Ceo stadion se okretao za holivudskom lepoticom (53): Sofija Vergara najveća zvezda Svetskog prvenstva
Mondo pre 1 satjoš 41 povezana
Vremenska prognoza za nedelju 14. jun 2026: Sutra pretežno sunčano i toplije
Beta pre 3 satajoš 18 povezanih