Повезане вести
Луна одувек маштала о мушкарцу као што је Слоба: Желим да заједно ка*имо и п*димо! (ВИДЕО)
Телеграф 01.10.2018
- Ја сам још као мала маштала да имам поред себе мушкарца који ће да ме воли онакву каква јесам - рекла је Луна. Луна Ђогани се присетила свог бившег момка Слобе Радановића, па је у разговору са задругарком Мајом Маринковић… »
Луна је још као клинка маштала о мушкарцу као што је слоба: Желим да прдимо заједно, какимо, са њим нисам морала да глумим…
Курир 01.10.2018
Луна Ђогани причала је о свом дечку из снова, о ком је маштала од како је била мала, па је споменула ствари које су зачудиле гледаце. Блогерка је истакла како је одувек желела да са својим изабраником може да "прди и каки". "Ја… »
Вести дана »

Струја у Србији од 1. октобра скупља за 6,6 одсто, мења се и граница за „црвену зону“
Нова пре 1 сатјош 37 повезаних

Председник РС: Одлука нелегалне ЦИК БиХ о изборима последња подвала политичког Сарајева
РТВ пре 4 минутајош 28 повезаних

Лучић: Суботић оштетила Унитед Гроуп и Телеком за милијуне еура, Вучић никада није тражио ничију замјену
СЕЕбиз пре 9 минутајош 25 повезаних

Крени-промени о снимку разговора директора УГ и Владимира Лучића: Што је власт слабија и изолованија, то су притисци на слободне медије бруталнији
Нова пре 1 сатјош 53 повезане

Студенти позвали на протест испред Филозофског факултета: „Дођите да га заједно ослободимо“
Правда пре 1 сатјош 33 повезане