Повезане вести

Вучић: Србија независна, суверена и самостална земља, нисмо пуки извршиоци нечијих замисли

Вучић: Србија независна, суверена и самостална земља, нисмо пуки извршиоци нечијих замисли

Телеграф 01.10.2018
Председник Вучић разговараће сутра у Москви са Путином, што ће бити њихов трећи сусрет у годину дана, а каже да за то није заслужан он сам, већ компликоване прилике у региону из ког долази. Председник Србије Александар Вучић… »
Србија главна вест у Русији! Вучић ће од Путина тражити једну кључну ствар, а она је кобна по албанце

Србија главна вест у Русији! Вучић ће од Путина тражити једну кључну ствар, а она је кобна по албанце

Србија данас 01.10.2018
Вучић је додао да ће са Путином разговарати и о многим пројектима. Председник Србије Александар Вучић рекао је данас да је ситуација у региону Балкана озбиљна, да имамо озбиљне политичке проблеме и да зато треба мерити сваки… »
Вучић загрмео из Москве: Србија је суверена земља која сама доноси одлуке (фото)

Вучић загрмео из Москве: Србија је суверена земља која сама доноси одлуке (фото)

Србија данас 01.10.2018
Председник је додао да одлуке доноси искључиво у складу са Уставом и интересима грађана Србије. Председник Србије Александар Вучић поручио је да је Владимиру Путину стало до Србије и очувања њених интереса. Каже да је наша… »
Вучић: Преговоре о Косову не води Тони Блер, већ ја

Слободна Европа 01.10.2018
Председник Србије Александар Вучић демантовао је у понедељак вече наводе да преговоре о Косову води бивши британски премијер Тони Блер. Вучић је навео да никав новац није дат да било ко уместо њега води разговоре о косовском… »
Вучић: О Косову не преговара Тони Блер, већ ја

Вучић: О Косову не преговара Тони Блер, већ ја

Н1 Инфо 01.10.2018
Председник Србије Александар Вучић негирао је наводе да преговоре о Косову води бивши британски премијер Тони Блер. Вучић је навео да никав новац није дат да било ко уместо њега води разговоре о косовском проблему. "Он (Блер) не… »

Бета 01.10.2018
Председник Србије Александар Вучић демантовао је вечерас наводе да преговоре о Косову води бивши британски премијер Тони Блер. Вучић је навео да никав новац није дат да било ко уместо њега води разговоре о косовском проблему… »
Вучић допутовао у Москву, од Путина тражи подршку и савет

Вучић допутовао у Москву, од Путина тражи подршку и савет

Н1 Инфо 01.10.2018
Председник Србије стигао је у Москву где ће сутра разговарати са председником Русије Владимиром Путином. Вучич састанак оцењује као један од најзначајнијих у последњих неколико година због, како каже, политичких проблема који… »

Вести дана »