Povezane vesti
Bivši šef MI-6: Blerova poseta pomogla Putinu da dođe na vlast, žalim zbog organizacije
RTS 01.10.2018
Ričard Dirlav, bivši šef obaveštajne službe Ujedinjenog Kraljevstva MI-6, kaže da žali što je tokom njegovog mandata agencija organizovala prisustvo tadašnjeg britanskog premijera Tonija Blera društvenom događaju sa tadašnjim vršiocem dužnosti… »
Nekadašni šef britanske tajne službe: Pomogao sam Putinu da dođe na vlast! Organizovao sam Blerov sastanak s njim! Odgovor…
Kurir 01.10.2018
Bivši šef tajne obaveštajne službe Ujedinjenog Kraljevstva MI6 Ričard Dirlav izjavio je da žali što je tokom njegovog mandata agencija organizovala prisustvo tadašnjeg britanskog premijera Tonija Blera društvenom dodađaju sa tadašnjim vršiocem dužnosti… »
Vesti dana »
"Nova" piše: Oteli tužiocu slučaj gaženja penzionera ispred Pravnog fakulteta da bi ublažili krivično delo
Nova pre 8 minutajoš 53 povezane
SRCE: Odluka o izbacivanju Strele doneta zbog sukoba interesnih klanova u vrhu režima
Serbian News Media pre 6 satijoš 28 povezanih
Skupština Srbije završila rad za danas, nastavak zasedanja sutra u 10 časova
RTV pre 3 satajoš 76 povezanih
Crni bilans u Ukrajini, broj mrtvih dupliran! Kijev sutra u suzama, proglašen Dan žalosti, Rusija tokom noći napala sa 351 dronom i 68 projektila
Kurir pre 33 minutajoš 60 povezanih
UŽIVO: To je srpska košarka – 24 asistencije za tri četvrtine
Sport klub pre 8 minutajoš 52 povezane