Povezane vesti
Bivši šef MI-6: Blerova poseta pomogla Putinu da dođe na vlast, žalim zbog organizacije
RTS 01.10.2018
Ričard Dirlav, bivši šef obaveštajne službe Ujedinjenog Kraljevstva MI-6, kaže da žali što je tokom njegovog mandata agencija organizovala prisustvo tadašnjeg britanskog premijera Tonija Blera društvenom događaju sa tadašnjim vršiocem dužnosti… »
Nekadašni šef britanske tajne službe: Pomogao sam Putinu da dođe na vlast! Organizovao sam Blerov sastanak s njim! Odgovor…
Kurir 01.10.2018
Bivši šef tajne obaveštajne službe Ujedinjenog Kraljevstva MI6 Ričard Dirlav izjavio je da žali što je tokom njegovog mandata agencija organizovala prisustvo tadašnjeg britanskog premijera Tonija Blera društvenom dodađaju sa tadašnjim vršiocem dužnosti… »
Vesti dana »
MUP Srbije izdao saopštenje: Očekuje nas nagli pad temperature i obilnija kiša. I RHMZ izdao upozorenje na veliku količinu padavina
Plus online pre 12 minutajoš 33 povezane
Hrka obustavila štrajk glađu, Jaćimović nastavlja: Od jutros mirno ispred Skupštine i zgrade Banovine
NIN pre 28 minutajoš 7 povezanih
Gori zgrada zagrebačkog Vjesnika: Borba s plamenom traje celu noć VIDEO, FOTO
Nova pre 1 satjoš 38 povezanih
Hapšenje u Sremskoj Mitrovici: Sredovečni muškarac priveden čim mu je policija zavirila u auto, evo šta su našli
Kurir pre 3 minutajoš 9 povezanih