Povezane vesti
Bivši šef MI-6: Blerova poseta pomogla Putinu da dođe na vlast, žalim zbog organizacije
RTS 01.10.2018
Ričard Dirlav, bivši šef obaveštajne službe Ujedinjenog Kraljevstva MI-6, kaže da žali što je tokom njegovog mandata agencija organizovala prisustvo tadašnjeg britanskog premijera Tonija Blera društvenom događaju sa tadašnjim vršiocem… »
Nekadašni šef britanske tajne službe: Pomogao sam Putinu da dođe na vlast! Organizovao sam Blerov sastanak s njim! Odgovor…
Kurir 01.10.2018
Bivši šef tajne obaveštajne službe Ujedinjenog Kraljevstva MI6 Ričard Dirlav izjavio je da žali što je tokom njegovog mandata agencija organizovala prisustvo tadašnjeg britanskog premijera Tonija Blera društvenom dodađaju sa tadašnjim vršiocem… »
Vesti dana »

Novinarima pušteni snimci iz LRAD uređaja: Kako zvuče glasovna upozorenja policije? (VIDEO)
Euronews pre 1 satjoš 32 povezane

Studenti i prosvetni radnici zajedno protestovali, zvaničnici i dalje o zvučnom topu
Bloomberg Adria pre 17 minutajoš 22 povezane

Dačić o LRAD: Uređaj koristimo za upozorenje, a zabranjeno je korišćenje u funkciji zvučnog topa
N1 Info pre 1 satjoš 12 povezanih

"Zabolela me cela glava, supruga molila ljude za skener": Andrija ni u najtežim trenucima nije hteo sažaljenje
Mondo pre 18 minutajoš 42 povezane