Povezane vesti
Bivši šef MI-6: Blerova poseta pomogla Putinu da dođe na vlast, žalim zbog organizacije
RTS 01.10.2018
Ričard Dirlav, bivši šef obaveštajne službe Ujedinjenog Kraljevstva MI-6, kaže da žali što je tokom njegovog mandata agencija organizovala prisustvo tadašnjeg britanskog premijera Tonija Blera društvenom događaju sa tadašnjim vršiocem dužnosti… »
Nekadašni šef britanske tajne službe: Pomogao sam Putinu da dođe na vlast! Organizovao sam Blerov sastanak s njim! Odgovor…
Kurir 01.10.2018
Bivši šef tajne obaveštajne službe Ujedinjenog Kraljevstva MI6 Ričard Dirlav izjavio je da žali što je tokom njegovog mandata agencija organizovala prisustvo tadašnjeg britanskog premijera Tonija Blera društvenom dodađaju sa tadašnjim vršiocem dužnosti… »
Vesti dana »
Crvena zvezda volšebno izborila produžetke: Voša ubila igru, ali Rodrigao u 96. minutu kao Pavlović pre šest godina!
Hot sport pre 28 minutajoš 68 povezanih
Tramp poveo poslovne gigante u Peking: Avion "težak" više od 10.000 milijardi dolara (foto)
Mondo pre 2 satajoš 61 povezana
Zelenski je Paradu u Moskvi dozvolio, neka sad otkaže i ruske napade
Politika pre 1 satjoš 27 povezanih
Brat pevača grupe Lavina poslao poruku Srbima: Oglasio se iz Beča nakon što su prošli u finale Evrovizije (foto)
Blic pre 1 satjoš 74 povezane
Poslanici o izmenama izbornih zakona, najviše polemike o odredbi da jedan birač može da podrži više lista
RTS pre 5 satijoš 44 povezane