Повезане вести
Александра добила рођенданску честитку од мајке Љубе, Давид побеснео и бацио је, а ове речи су га разбеснеле! (видео)
Телеграф 02.10.2018
- И не омаловажавај институцију која се зове "мајка", јер сам те на данашњи дан родила ја, а не сподобе које тако називаш! - поручила је Љуба Пантовић својој черки. Александра Суботић данас слави рођендан, а како то обичаји у… »
Родила сам те ја, а не сподобе које ти називаш: Љуба послала писмо Александри, оно што јој је мама поручила ће вас најежити…
Курир 02.10.2018
Александра Суботић прославила је рођендан уз велику журку која је трајала до раних јутарњих сати. Када се све то завршило, Александра је почела да чита све честитке које је добила. У једном тренутку је наишла на поруку своје… »
"Родила сам те ја, а не оне сподобе": Љуба Пантовић послала рођенданску честитку од које је Александра занемела (видео)
Блиц 02.10.2018
Ноћас је у "Задрузи" Александра Суботић славила 22. рођендан. Након прославе је заједно са дечком Давидом Драгојевићем читала рођенданске честитке. Александру је највише обрадовала честитка ћеркице Магдалене која је нацртала… »
Вести дана »
(Фото) Сабласне сцене из Ниша! Шта се ово дешава?! Не види се ни прст пред оком, због ове појаве сви морамо бити на екстремном опрезу
Блиц пре 58 минутајош 1 повезана
(Фото, видео) Возач БМВ-а одједном додао гас и закуцао се у такси. Очевици описали језиве детаље несреће у Новом Саду: "Ауто занела велика брзина"
Блиц пре 1 сатјош 5 повезаних