Povezane vesti

Zadruga 2: Poruka njene majke uznemirila Davida! (VIDEO)

Zadruga 2: Poruka njene majke uznemirila Davida! (VIDEO)

Svet plus 02.10.2018
Ona je sinoć slavila rođendan u rijalitiju "Zadruga 2", a Veliki šef joj je tim povodom organizovao žurku. Nakon proslave, Aleksandra i njen izabranik David Dragojević odlučili su da pročitaju čestitke koje je dobila. Poruka njene majke Ljube… »
Aleksandra dobila rođendansku čestitku od majke Ljube, David pobesneo i bacio je, a ove reči su ga razbesnele! (video)

Aleksandra dobila rođendansku čestitku od majke Ljube, David pobesneo i bacio je, a ove reči su ga razbesnele! (video)

Telegraf 02.10.2018
- I ne omalovažavaj instituciju koja se zove "majka", jer sam te na današnji dan rodila ja, a ne spodobe koje tako nazivaš! - poručila je Ljuba Pantović svojoj čerki. Aleksandra Subotić danas slavi rođendan, a kako to običaji u Zadruzi nalažu… »
"Rodila sam te ja, a ne one spodobe": Ljuba Pantović poslala rođendansku čestitku od koje je Aleksandra zanemela (video)

"Rodila sam te ja, a ne one spodobe": Ljuba Pantović poslala rođendansku čestitku od koje je Aleksandra zanemela (video)

Blic 02.10.2018
Noćas je u "Zadruzi" Aleksandra Subotić slavila 22. rođendan. Nakon proslave je zajedno sa dečkom Davidom Dragojevićem čitala rođendanske čestitke. Aleksandru je najviše obradovala čestitka ćerkice Magdalene koja je nacrtala porodicu i… »
Rodila sam te ja, a ne spodobe koje ti nazivaš: Ljuba poslala pismo Aleksandri, ono što joj je mama poručila će vas…

Rodila sam te ja, a ne spodobe koje ti nazivaš: Ljuba poslala pismo Aleksandri, ono što joj je mama poručila će vas…

Kurir 02.10.2018
Aleksandra Subotić proslavila je rođendan uz veliku žurku koja je trajala do ranih jutarnjih sati. Kada se sve to završilo, Aleksandra je počela da čita sve čestitke koje je dobila. U jednom trenutku je naišla na poruku svoje majke Ljube… »

Vesti dana »