Povezane vesti

Hrvat iz amerike opleo po domovini: Neka mene zovu ludi Amerikanac, ali ja ovde svoju mačku ne bih slao, a kamoli sinove!

Hrvat iz amerike opleo po domovini: Neka mene zovu ludi Amerikanac, ali ja ovde svoju mačku ne bih slao, a kamoli sinove!

Kurir 02.10.2018
Ante Ljubičić doputovao je s Roud Ajlanda sa jednim ciljem - da spreči da iz zatvora izađe advokat Buljan koji ga je izigrao i ostao mu dužan 87.500 dolara. "Mene zovu ludi Amerikanac, ali ja neću odustati. Ukupno sam izgubio oko dva miliona dolara… »
Došao u "lijepu njihovu" sa jednim ciljem, a njegova ispovest nakon toga uzdrmala je region

Došao u "lijepu njihovu" sa jednim ciljem, a njegova ispovest nakon toga uzdrmala je region

Alo 02.10.2018
Loša iskustva! Ante Ljubičić doputovao je s Roud Ajlanda sa jednim ciljem - da spreči da iz zatvora izađe advokat Buljan koji ga je izigrao i ostao mu dužan 87.500 dolara. - Mene zovu ludi Amerikanac, ali ja neću odustati. Ukupno sam izgubio oko… »
"Mačku ne bih poslao u Hrvatsku, a kamoli sinove. Za posao moraš da uđeš u mafiju": Hteo je da uloži u svoju zemlju, a…

"Mačku ne bih poslao u Hrvatsku, a kamoli sinove. Za posao moraš da uđeš u mafiju": Hteo je da uloži u svoju zemlju, a…

Telegraf 02.10.2018
Ante Ljubičić doputovao je s Roud Ajlanda sa jednim ciljem - da spreči da iz zatvora izađe advokat Buljan koji ga je izigrao i ostao mu dužan 87.500 dolara. - Mene zovu ludi Amerikanac, ali ja neću odustati. Ukupno sam izgubio oko dva miliona dolara… »

Vesti dana »