Povezane vesti
Seks u kolima se završio tragično: Muškarcu pozlilo, žena očajno zvala Hitnu, ali nije znala da kaže gde se nalaze!
Kurir 02.10.2018
Žena (59) odlučila je da se osami sa muškarcem (49) u automobilu zbog intimnog druženja. Međutim, ovaj događaj se pretvorio u tragediju. Muškarcu je iznenada pozlilo, a ona je odmah pozvala Hitnu pomoć. Nažalost, nije umela da im objasni gde se… »
Pozvala hitnu i u panici rekla: "Pomozite, čoveku je pozlilo pored mene u kolima, ne znam gde smo, negde pored vode"
Alo 02.10.2018
Hitna primila poziv oko 22 sata. Muškarac (49) iz Podravine tragično je skončao u subotu uveče u automobilu u kojem je bio s 59-godišnjom ženom. Njih dvoje su se osamili kako bi, skriveni od tuđih pogleda, mogli da uživaju u društvu. Međutim… »
"Pomozite, muškarcu sa kojim sam u kolima je pozlilo": Intimno druženje u prirodi se završilo tragično, intervenisala Hitna…
Telegraf 02.10.2018
Zbog ovog slučaja mora da interveniše i policija, koja je na kraju i locirala vozilo. Žena (59) odlučila je da se osami sa muškarcem (49) u automobilu zbog intimnog druženja. Međutim, ovaj događaj se pretvorio u tragediju. Muškarcu je iznenada… »
Vesti dana »

BLOG: Studenti u Novom Sadu blokirali Skupštinu grada, reagovala interventna policija
N1 Info pre 22 minutajoš 19 povezanih

Izrael gađao Gazu, najmanje 300 mrtvih, tvrde palestinski izvori
BBC News pre 58 minutajoš 17 povezanih

Novosadski studenti blokirali Skupštinu grada, Žandarmerija razbila blokadu: Sednica zakazana za danas
Blic pre 57 minutajoš 8 povezanih

Nova vlada ili izbori: Skupština Srbije konstatuje ostavku, a onda počinju da teku rokovi: Na stolu su dve opcije
Blic pre 2 satajoš 9 povezanih