Повезане вести
Секс у колима се завршио трагично: Мушкарцу позлило, жена очајно звала Хитну, али није знала да каже где се налазе!
Курир 02.10.2018
Жена (59) одлучила је да се осами са мушкарцем (49) у аутомобилу због интимног дружења. Међутим, овај догађај се претворио у трагедију. Мушкарцу је изненада позлило, а она је одмах позвала Хитну помоћ. Нажалост, није умела да им… »
Позвала хитну и у паници рекла: "Помозите, човеку је позлило поред мене у колима, не знам где смо, негде поред воде"
Ало 02.10.2018
Хитна примила позив око 22 сата. Мушкарац (49) из Подравине трагично је скончао у суботу увече у аутомобилу у којем је био с 59-годишњом женом. Њих двоје су се осамили како би, скривени од туђих погледа, могли да уживају у… »
"Помозите, мушкарцу са којим сам у колима је позлило": Интимно дружење у природи се завршило трагично, интервенисала Хитна…
Телеграф 02.10.2018
Због овог случаја мора да интервенише и полиција, која је на крају и лоцирала возило. Жена (59) одлучила је да се осами са мушкарцем (49) у аутомобилу због интимног дружења. Међутим, овај догађај се претворио у трагедију… »
Вести дана »

Благојевић размишља у више тачака, али: "Честитам Звезди, то је прво"
Спортске.нет пре 25 минутајош 50 повезаних

Сајбер напад изазвао велике поремећаје и отказивања летова на главним европским аеродромима
Наслови.аи пре 2 сатајош 34 повезане

"Узми рачун и победи": Извучени добитници у новом кругу наградне игре
Мој Нови Сад пре 1 сатјош 24 повезане

Звезда головима Елшника и Радоњића славила у Хумској (фото, видео)
Спортски журнал пре 50 минутајош 62 повезане