Povezane vesti

Seks u kolima se završio tragično: Muškarcu pozlilo, žena očajno zvala Hitnu, ali nije znala da kaže gde se nalaze!

Seks u kolima se završio tragično: Muškarcu pozlilo, žena očajno zvala Hitnu, ali nije znala da kaže gde se nalaze!

Kurir 02.10.2018
Žena (59) odlučila je da se osami sa muškarcem (49) u automobilu zbog intimnog druženja. Međutim, ovaj događaj se pretvorio u tragediju. Muškarcu je iznenada pozlilo, a ona je odmah pozvala Hitnu pomoć. Nažalost, nije umela da im objasni gde se… »
Pozvala hitnu i u panici rekla: "Pomozite, čoveku je pozlilo pored mene u kolima, ne znam gde smo, negde pored vode"

Pozvala hitnu i u panici rekla: "Pomozite, čoveku je pozlilo pored mene u kolima, ne znam gde smo, negde pored vode"

Alo 02.10.2018
Hitna primila poziv oko 22 sata. Muškarac (49) iz Podravine tragično je skončao u subotu uveče u automobilu u kojem je bio s 59-godišnjom ženom. Njih dvoje su se osamili kako bi, skriveni od tuđih pogleda, mogli da uživaju u društvu. Međutim… »
"Pomozite, muškarcu sa kojim sam u kolima je pozlilo": Intimno druženje u prirodi se završilo tragično, intervenisala Hitna…

"Pomozite, muškarcu sa kojim sam u kolima je pozlilo": Intimno druženje u prirodi se završilo tragično, intervenisala Hitna…

Telegraf 02.10.2018
Zbog ovog slučaja mora da interveniše i policija, koja je na kraju i locirala vozilo. Žena (59) odlučila je da se osami sa muškarcem (49) u automobilu zbog intimnog druženja. Međutim, ovaj događaj se pretvorio u tragediju. Muškarcu je iznenada… »

Vesti dana »