Повезане вести
Династија Изетбеговић наставља да влада! Краљица скандала Себија улази у политику на велика врата: Кад Ја обучем одело и…
Курир 02.10.2018
Себија Изетбеговиц́, супруга Бакира Изетбеговиц́а, бошњчког члана председништва БиХ, на предстојец́им изборима у БиХ је кандидаткиња за Парламент. "Ја нисам професионална политичарка, али ц́у бити ако Бог да", казала је она у… »
Бакирова супруга у политици: Кад ја обучем одело и штикле
Спутник 02.10.2018
Себија Изетбеговић, супруга Бакира Изетбеговића, бошњчког члана председништва БиХ, на предстојећим изборима у БиХ је кандидаткиња за Парламент. „Ја нисам професионална политичарка, али ћу бити ако Бог да“, казала је она у… »
Бакирова жена у политици: Кад ја обучем одело и штикле
Мондо 02.10.2018
Супруга Бакира Изетбеговића, бошњчког члана председништва БиХ, Себија, на предстојећим изборима у БиХ кандидат је за Парламент. Ево како одговара на оптужбе да троши новац на скупу гардеробу... Фото: Мондо/ Стефан Стојановић… »
Вести дана »

Приватно обезбеђење, фантомке и полицијски кордон: Опозиција не учествује у раду Скупштине Зајечара док се не уклони приватно обезбеђење (ВИДЕО)
Инсајдер пре 1 сатјош 30 повезаних

БИРН: Србија у Израел за првих шест месеци 2025. извезла више муниције него целе прошле године
Данас пре 5 сатијош 8 повезаних

Шапић најавио отварање Трга републике, Теразија и Васине до 1. септембра: Саобраћај зависи од блокаде код Пионирског парка
Недељник пре 1 сатјош 23 повезане

Време сутра у већини крајева суво са дужим сунчаним интервалима
Нови магазин пре 4 сатијош 27 повезаних

Уживо страни најамници кренули на курск: Плаћеници из 6 земаља напали Русију – користили НАТО оружје!
Ало пре 9 минутајош 21 повезана