Povezane vesti
Dinastija Izetbegović nastavlja da vlada! Kraljica skandala Sebija ulazi u politiku na velika vrata: Kad Ja obučem odelo i…
Kurir 02.10.2018
Sebija Izetbegović, supruga Bakira Izetbegovića, bošnjčkog člana predsedništva BiH, na predstojećim izborima u BiH je kandidatkinja za Parlament. "Ja nisam profesionalna političarka, ali ću biti ako Bog da", kazala je ona u uvodnom… »
Bakirova supruga u politici: Kad ja obučem odelo i štikle
Sputnik 02.10.2018
Sebija Izetbegović, supruga Bakira Izetbegovića, bošnjčkog člana predsedništva BiH, na predstojećim izborima u BiH je kandidatkinja za Parlament. „Ja nisam profesionalna političarka, ali ću biti ako Bog da“, kazala je ona u uvodnom… »
Bakirova žena u politici: Kad ja obučem odelo i štikle
Mondo 02.10.2018
Supruga Bakira Izetbegovića, bošnjčkog člana predsedništva BiH, Sebija, na predstojećim izborima u BiH kandidat je za Parlament. Evo kako odgovara na optužbe da troši novac na skupu garderobu... Foto: Mondo/ Stefan Stojanović ilustracija "Red… »
Vesti dana »

Protesti u više od 30 gradova: "PO spas za sve nas" u Požarevcu, blokirana dva mosta u Beogradu (BLOG)
Novi magazin pre 56 minutajoš 19 povezanih

Rusko Ministarstvo odbrane se oglasilo o napadima na ruske aerodrome
Pravda pre 6 minutajoš 36 povezanih

Poverenica: I dalje najviše diskriminacije na osnovu godina i zdravlja, a najviše pritužbi na zapošljavanje
Insajder pre 5 satijoš 17 povezanih