Povezane vesti

Dinastija Izetbegović nastavlja da vlada! Kraljica skandala Sebija ulazi u politiku na velika vrata: Kad Ja obučem odelo i…

Dinastija Izetbegović nastavlja da vlada! Kraljica skandala Sebija ulazi u politiku na velika vrata: Kad Ja obučem odelo i…

Kurir 02.10.2018
Sebija Izetbegović, supruga Bakira Izetbegovića, bošnjčkog člana predsedništva BiH, na predstojećim izborima u BiH je kandidatkinja za Parlament. "Ja nisam profesionalna političarka, ali ću biti ako Bog da", kazala je ona u uvodnom obraćanju na… »
Bakirova supruga u politici: Kad ja obučem odelo i štikle

Bakirova supruga u politici: Kad ja obučem odelo i štikle

Sputnik 02.10.2018
Sebija Izetbegović, supruga Bakira Izetbegovića, bošnjčkog člana predsedništva BiH, na predstojećim izborima u BiH je kandidatkinja za Parlament. „Ja nisam profesionalna političarka, ali ću biti ako Bog da“, kazala je ona u uvodnom obraćanju, nakon čega… »
Bakirova žena u politici: Kad ja obučem odelo i štikle

Bakirova žena u politici: Kad ja obučem odelo i štikle

Mondo 02.10.2018
Supruga Bakira Izetbegovića, bošnjčkog člana predsedništva BiH, Sebija, na predstojećim izborima u BiH kandidat je za Parlament. Evo kako odgovara na optužbe da troši novac na skupu garderobu... Foto: Mondo/ Stefan Stojanović ilustracija "Red, rad i… »

Vesti dana »

Blumberg: Rio Tinto odlaže projekat Jadar

Blumberg: Rio Tinto odlaže projekat Jadar

Novi magazin pre 27 minutajoš 19 povezanih
Želja za trijumfom jača do umora

Želja za trijumfom jača do umora

Politika pre 12 minutajoš 25 povezanih
Mađarski Mol i ruski vlasnici u pregovorima o 11,3% akcija NIS-a

Mađarski Mol i ruski vlasnici u pregovorima o 11,3% akcija NIS-a

Naslovi.ai pre 40 minutajoš 11 povezanih