Povezane vesti
Evo koju knjigu je predsednik Srbije poklonio Putinu u Moskvi: Vučić originalnim poklonom iznenadio predsednika Rusije (FOTO)
Telegraf 02.10.2018
Aleksandar Vučić je na početku sastanka, a pre "tet-a-tet" susreta, izrazio zahvalnost ruskom lideru za zaštitu interesa Srbije. Predsednik Srbije Aleksandar Vučić se danas sastao sa šefom ruske države Vladimirom Putinom u Kremlju u Moskvi, a tom… »
Posle sastanka sa Putinom, Vučić na Tviteru jasnim porukama sumirao posetu Rusiji
Telegraf 02.10.2018
Predsednik Vučić poručio je danas, posle sastanka sa predsednikom Putinom u Moskvi, da je veoma zadovoljan razvojem odnosa Srbije i Rusije. Predsednik Srbije Aleksandar Vučić odao je veliko priznanje svom današnjem domaćinu, predsedniku Ruske Federacije… »
Vučić izenadio Putina: "Moja prelepa Srbija" u rukama ruskog predsednika
Srbija danas 02.10.2018
Sastanak je počeo u 13 časova. Srpski predsednik Aleksandar Vučić poklonio je ruskom predsedniku Vladimiru Putinu knjigu "Moja prelepa Srbija", ruskoh autora Tatjane Ribakove i Elene Zelinske. Vučić se danas sastao sa šefom ruske države Vladimirom… »
Vesti dana »

(Video) Vika, dreka i plač! Putnici oči u oči sa napadačem Pojavio se novi snimak drame na letu za Glazgov: Evo kako je Srbin sprečio tragediju
Blic pre 3 sata

"Trampe, pa ti to nama pretiš!" Medvedev brutalno odgovorio: NIsmo mi ni Izrael, ni Iran! Znaš li kojem ratu ovo vodi?
Alo pre 7 satijoš 3 povezane

Oglasila se policija o pucnjavi u Novom Sadu: Upucani muškarac prebačen u bolnicu, osumnjičeni uhapšen
Blic pre 6 satijoš 1 povezana

"Ne trčim ni za kim, on mora prvi da se javi": Ena Čolić oči u oči sa Pejom: "Nije mi svejedno" (Video)
Blic pre 3 satajoš 2 povezane