Povezane vesti

Evo koju knjigu je predsednik Srbije poklonio Putinu u Moskvi: Vučić originalnim poklonom iznenadio predsednika Rusije (FOTO)

Evo koju knjigu je predsednik Srbije poklonio Putinu u Moskvi: Vučić originalnim poklonom iznenadio predsednika Rusije (FOTO)

Telegraf 02.10.2018
Aleksandar Vučić je na početku sastanka, a pre "tet-a-tet" susreta, izrazio zahvalnost ruskom lideru za zaštitu interesa Srbije. Predsednik Srbije Aleksandar Vučić se danas sastao sa šefom ruske države Vladimirom Putinom u Kremlju u Moskvi, a tom… »
Posle sastanka sa Putinom, Vučić na Tviteru jasnim porukama sumirao posetu Rusiji

Posle sastanka sa Putinom, Vučić na Tviteru jasnim porukama sumirao posetu Rusiji

Telegraf 02.10.2018
Predsednik Vučić poručio je danas, posle sastanka sa predsednikom Putinom u Moskvi, da je veoma zadovoljan razvojem odnosa Srbije i Rusije. Predsednik Srbije Aleksandar Vučić odao je veliko priznanje svom današnjem domaćinu, predsedniku Ruske… »
Vučić izenadio Putina: "Moja prelepa Srbija" u rukama ruskog predsednika

Vučić izenadio Putina: "Moja prelepa Srbija" u rukama ruskog predsednika

Srbija danas 02.10.2018
Sastanak je počeo u 13 časova. Srpski predsednik Aleksandar Vučić poklonio je ruskom predsedniku Vladimiru Putinu knjigu "Moja prelepa Srbija", ruskoh autora Tatjane Ribakove i Elene Zelinske. Vučić se danas sastao sa šefom ruske države Vladimirom… »

Vesti dana »