Povezane vesti
Vučić za ruske medije: Putin i ja smo se o svemu složili
Srbija danas 02.10.2018
Predsednik Srbije nakon posete Moskvi nije otkrio detalje sastanka. Predsednik Srbije Aleksandar Vučić izjavio je da je u današnjem razgovoru sa ruskim predsednikom Vladimirom Putinom dobijeno sve što je traženo i da su se složili o svemu što su bile… »
Vučić: Sa Putinom sam najviše razgovarao o Kosovu
Slobodna Evropa 02.10.2018
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić izjavio je u Moskvi, nakon susreta sa ruskim predsednikom Vladimirom Putinom, da su od dva sata razgovora najmanje 45-50 minuta razgovarali o situaciji na Kosovu. „Pričao sam o situaciji i pričao sam o strahu koji imamo… »
Vesti dana »
Srpski grad biće bez vode 48 sati: Novi detalji nezapamćene havarije na magistralnom cevovodu
Telegraf pre 1 satjoš 37 povezanih
(Video) Prvo pojavljivanje u javnosti Tamare Milutinović nakon što je tramvaj udario u njenu zgradu: Pevačica otkrila detalje jezive saobraćajke: "Znam ljude, zabrinula sam se"
Blic pre 11 minutajoš 121 povezana
Srbi sve više troše u inostranstvu: Deficit u turizmu skočio na skoro pola milijarde evra
Dnevnik pre 2 satajoš 33 povezane
Ivan Ninić: Ubijeni Aleksandar Nešović povezivan sa Kokezinom „paralelnom carinom“
Vreme pre 13 satijoš 10 povezanih
Veliki zaokret u Teheranu: Predsednik Masud Pezeškijan izdao nalog posle punih 87 dana
Telegraf pre 11 minutajoš 38 povezanih