Povezane vesti
Pedofila iz Kragujevca policija uhapsila pa pustila na slobodu, a slao je najstrašnije poruke majci bebe (FOTO)
Telegraf 03.10.2018
Reč je o, kako je tužiteljka izjavila, "bolesnom čoveku, sa smetnjama u razvoju" Marko Rosić, koji je preko Fejsbuka slao zastrašujuće poruke majci malog deteta i tražio da devojčicu slika golu, uhapšen je juče u Kragujevcu. Fejsbukom kruži… »
"Tresla sam se. Od njegovih poruka mi nije bilo dobro": Ispovest Kruševljanke kojoj je pedofil tražio da slika svoju bebu…
Telegraf 03.10.2018
Pedofil sa Fejsbuka je saslušan i ubrzo pušten na slobodu. "Kada sam dobila prve poruke pomislila sam da se neko šali, ali sam odmah shvatila da se niko ne bi šalio na takav način. Isto veče sam pozvala SUP u Kruševcu i pitala ih šta da radim… »
Pedofil uhapšen, pa pušten na slobodu
Ritam grada Kg 03.10.2018
Marko R., koji je preko Fejsbuka slao zastrašujuće poruke majci malog deteta i tražio da devojčicu slika golu, uhapšen je juče u Kragujevcu. On je, međutim, nakon saslušanja, pušten na slobodu. Majka malog deteta dobila je od Marka R… »
Vesti dana »
Studenti u blokadi objavili sat koji otkucava do 27. januara uz poruku: Naljuti se čoveče
Beta pre 10 satijoš 8 povezanih
Veliki skup ispred OŠ „Branko Radičević“ na Novom Beogradu: 15 minuta tišine za nastradale u Novom Sadu FOTO/VIDEO
Nova pre 4 minutajoš 24 povezane
Vilander: Imam dva razloga zašto Zverev može da dobije Novaka
Sport klub pre 41 minutajoš 24 povezane
Rhmz se ponovo oglasio - oblačno vreme, pa kiša u ovim delovima Srbije! Poznato i šta nas čeka od subote
Mondo pre 3 satajoš 20 povezanih