Повезане вести
Интервју Младен Иванић: Додик и ја смо два света
Нови магазин 03.10.2018
Кад се у недељу 7. октобра затворе биралишта у Босни и Херцеговини, знаће се да ли ће садашњи српски члан Предсједништва БиХ Младен Иванић имати још један мандат или ће га “наследити” противкандидат, актуелни председник… »
Иванић: Додик и ја смо два света у сваком погледу
Вечерње новости 03.10.2018
Кандидат за српског члана Председништва БиХ на изборима који се одржавају у недељу Младен Иванић изјавио је да су он и његов противкандидат, Милорад Додик "два света" Кандидат за српског члана Председништва Босне и Херцеговине… »
Иванић: Додик и ја смо два света у сваком погледу
Н1 Инфо 03.10.2018
Кандидат за српског члана Предсендиштва Босне и Херцеговине (БиХ) на изборима који се одржавају у недељу Младен Иванић изјавио је за недељник "Нови магазин" да су он и његов противкандидат, актуелни председник Републике Српске… »
Вести дана »
Васиљевић о случају "Сењак": "Интензивно се ради на случају"; "Неће бити заштићених и недодирљивих"
Б92 пре 1 сатјош 41 повезана
Васиљевић: Неће бити заштићених у случају пуцњаве на Дедињу; Полицајци који буду радили послове неспојиве са службом добиће отказ
РТВ пре 1 сатјош 78 повезаних
Руски дронови погодили два брода у Одеси; Кијев добио домаћи КАБ – спреман за борбу
РТС пре 43 минутајош 21 повезана
Дачић упутио депешу полицији: Да се казни свако ко прекрши пословна и етичка правила
Инсајдер пре 2 сатајош 18 повезаних