Povezane vesti
Ronaldo o "silovanju": Savest mi je mirna
Mondo 03.10.2018
Jedan od najboljih fudbalera sveta Kristijano Ronaldo odbacuje bilo kakve optužbe o silovanju izvesne Katrin Majorge pre desetak godina u Las Vegasu. "Silovanje je odvratna stvar, ja nisam takav", kaže Ronaldo. "Savest mi je mirna", izjavio je… »
Ronaldo demantuje: Silovanje je odvratan zločin, savest mi je čista
Vesti online 03.10.2018
Kristijano Ronaldo demantovao je preko Tvitera optužbe za silovanje Amerikanke 2009. godine. Bivša manekenka Katrin Majorgu je optužila Portugalca za seksualni napad u Las Vegasu pre devet godina, a policija je opet pokrenula postupak koji je tada bio… »
Priča Amerikanke koja je optužila Kristijana Ronalda za silovanje
Vesti online 03.10.2018
Nakon što je nemački Spiegel objavio priču o Amerikanki koja je optužila jednog od najboljih fudbalera sveta Kristijana Ronalda za silovanje, policija Las Vegasa je otvorila istragu, prenose mediji. Ronaldo je demantovao navode nemačkog lista da je… »
Vesti dana »

‘Mala, ali značajna pobjeda’: Završena blokada suda u Novom Sadu
Al Jazeera pre 6 minutajoš 59 povezanih

Ministar Stanković: Država određuje cenu udžbenika od nacionalnog značaja
Serbian News Media pre 1 satjoš 14 povezanih

"Strani centri moći haraju Srbijom" Đukanović posle puštanja aktivista PSG: Današnja odluka Apelaciong suda u Novom Sadu je poruka vlastima i Aleksandru Vučiću
Kurir pre 37 minutajoš 22 povezane

Pravi ugao: Da li svaki dan odlaganja nastave na fakultetima vodi u veću neizvesnost
RTV pre 1 satjoš 20 povezanih

"Nemačka je ponovo neprijatelj Rusije"! Medvedev žestoko odgovorio Mercu: On je lojalni potomak svojih rođaka koji su se borili u Vermahtu
Kurir pre 32 minutajoš 52 povezane