Повезане вести

"Згазићу тог њеног згужваног, ботоксираног шар пеја!" Љуба брутално о Давиду, па открила да Александра плаћа чување ћерке…

"Згазићу тог њеног згужваног, ботоксираног шар пеја!" Љуба брутално о Давиду, па открила да Александра плаћа чување ћерке…

Телеграф 03.10.2018
- Могу да кажем да је Александра убила нека осећања у мени због чега ћемо заувек бити на дистанци - рекла је бодибилдерка. Мајка учеснице задруге Александре Суботић, Љуба Пантовић открила је у каквом је односу са ћерком и… »
Злопамтило сам и не праштам људима: Љуба Пантовић проговорила о помирењу са ћерком, а Александра би остала у шоку да чује…

Злопамтило сам и не праштам људима: Љуба Пантовић проговорила о помирењу са ћерком, а Александра би остала у шоку да чује…

Курир 03.10.2018
Љуба Пантовић је током гостовања у једној емисији проговорила о односу са својом ћерком Александром Суботић, која се тренутно налази у ријалитију. Познато је да Љуба и Александра не разговарају дужи период, а Љуба је синоћ… »
Љуба Пантовић отворено признала да ли ће се помирити са ћерком Александром, овим њеним речима се нико није надао! (видео)

Љуба Пантовић отворено признала да ли ће се помирити са ћерком Александром, овим њеним речима се нико није надао! (видео)

Телеграф 03.10.2018
Мајка Александре Суботић проговорила је о односу са ћерком и открила шта је највише боли. Љуба Пантовић је отворено признала да ни у ком смислу не подржава везу, а ни брак њене ћерке Александре Суботић са Давидом Драгојевићем… »

Вести дана »