Povezane vesti

"Zgaziću tog njenog zgužvanog, botoksiranog šar peja!" Ljuba brutalno o Davidu, pa otkrila da Aleksandra plaća čuvanje…

"Zgaziću tog njenog zgužvanog, botoksiranog šar peja!" Ljuba brutalno o Davidu, pa otkrila da Aleksandra plaća čuvanje…

Telegraf 03.10.2018
- Mogu da kažem da je Aleksandra ubila neka osećanja u meni zbog čega ćemo zauvek biti na distanci - rekla je bodibilderka. Majka učesnice zadruge Aleksandre Subotić, Ljuba Pantović otkrila je u kakvom je odnosu sa ćerkom i njenim dečkom Davidom… »
Zlopamtilo sam i ne praštam ljudima: Ljuba Pantović progovorila o pomirenju sa ćerkom, a Aleksandra bi ostala u šoku da…

Zlopamtilo sam i ne praštam ljudima: Ljuba Pantović progovorila o pomirenju sa ćerkom, a Aleksandra bi ostala u šoku da…

Kurir 03.10.2018
Ljuba Pantović je tokom gostovanja u jednoj emisiji progovorila o odnosu sa svojom ćerkom Aleksandrom Subotić, koja se trenutno nalazi u rijalitiju. Poznato je da Ljuba i Aleksandra ne razgovaraju duži period, a Ljuba je sinoć otkrila i da malu… »
Ljuba Pantović otvoreno priznala da li će se pomiriti sa ćerkom Aleksandrom, ovim njenim rečima se niko nije nadao! (video)

Ljuba Pantović otvoreno priznala da li će se pomiriti sa ćerkom Aleksandrom, ovim njenim rečima se niko nije nadao! (video)

Telegraf 03.10.2018
Majka Aleksandre Subotić progovorila je o odnosu sa ćerkom i otkrila šta je najviše boli. Ljuba Pantović je otvoreno priznala da ni u kom smislu ne podržava vezu, a ni brak njene ćerke Aleksandre Subotić sa Davidom Dragojevićem, sa kojim je u… »

Vesti dana »