Повезане вести
Мићановић: Комад Биљане Србљановић - крик моје генерације
Дневник 03.10.2018
БЕОГРАД: Комад Биљане Србљановић „Врат од стакла“ у режији Јагоша Марковића биће премијерно изведен у петак, 5. октобра, у Југословенском драмском позоришту, а редитељ истиче да је у питању врхунска драма која је бави односом… »
Весна Тривалић на сцени после 17 година: Позориште ми је вратило радост у живот! Остварен ми је сан! (курир ТВ)
Курир 03.10.2018
Глумица Весна Тривалић стаће на позоришне даске након 17 година! Глумица ће на сцени ЈДП играти у представи Биљане Србљановић "Врат од стакла" у режији Јагоша Марковића чија ће премијера бити 5. октобра. "Ово ми је прва… »
„Врат од стакла“ премијерно у ЈДП- у 5. октобра
Данас 03.10.2018
Премијера представе „Врат од стакла“ Биљане Србљановић, у режији Јагоша Марковића, биће одржана у петак, 5. октобра у Југословенском драмском позоришту, најавило је данас то позориште. У представи играју Јелисавета Саблић… »
Вести дана »

Виши суд: Одбијена жалба браниоца Богдана Јовичића, притвор остаје једина мера
НИН пре 1 сатјош 35 повезаних

БЛОГ Буран дан у Скупштини Београда: После низа увреда на рачун опозиције, власт усвојила планове који су жестоко критиковани
Нова пре 1 сатјош 45 повезаних

"Субота носи и одређена изненађења": Шта ће све бити приказано на војној паради "Снага јединства 2025"
Еуроневс пре 59 минутајош 24 повезане

БИА звала студенте на „пријатељски“ и „необавезни“ разговор пред војну параду
Н1 Инфо пре 2 сатајош 8 повезаних

Нове цене горива у Србији: Евродизел поскупео, бензин остао исти до 26. септембра
Наслови.аи пре 5 сатијош 35 повезаних