Povezane vesti

Milojević: Trendovi savremenog fudbala, vrhunski nivo, Nejmar najbolji na svetu

Milojević: Trendovi savremenog fudbala, vrhunski nivo, Nejmar najbolji na svetu

Sportski žurnal 03.10.2018
Trener Crvene zvezde Vladan Milojević preuzeo je na sebe odgovornost posle poraza od Pari Sen Žermena (6:1) u Ligi šampiona i poručio da je njegov tim mogao bolje, ali i da bi meč u Parizu mogao da bude prava lekcija. Crvena zvezda je na „Parku… »
Milojević: Nije prijatno, ali treba izvući pouke iz ovakvog poraza

Milojević: Nije prijatno, ali treba izvući pouke iz ovakvog poraza

Beta 03.10.2018
Trener fudbalera Crvene zvezde Vladan Milojević rekao je da večerašnji ubedljiv poraz od Pari Sen Žermena nije prijatan, ali da treba izvući pouke. "Iz ovakvog poraza, koji nije prijatan, treba izvući dosta dobrih stvari za našu budućnost jer smo… »
Milojević: Ovo je TOP nivo

Milojević: Ovo je TOP nivo

Mozzart sport 03.10.2018
„Ako je cena da prođemo sve ovo da bismo sutra bili bolji, meni kao treneru će biti drago“, iskren je Zvezdin trener. Nema mnogo filozofije, Pari Sen Žermen je mnogo bolji pa Vladan Milojević može samo da čestita Tomasu Tuhelu. "Mogli smo bolje… »
Milojević: Vidi se velika razlika u klasi, top nivo PSŽ

Milojević: Vidi se velika razlika u klasi, top nivo PSŽ

N1 Info 03.10.2018
Trener Crvene zvezde Vladan Milojević istakao je posle poraza u Parizu od PSŽ u grupnoj fazi Lige šampiona (6:1), da je viđena očigledna razlika u kvalitetu u korist francuske ekipe. "Mogli smo bolje, ali vidi se i velika razlika u klasi. Rekao sam… »
Milojević posle 1:6: Da ne bude tragedija, već lekcija!

Milojević posle 1:6: Da ne bude tragedija, već lekcija!

Mondo 03.10.2018
Trener Zvezde posle meča tražio od igrača da izvuku pouku iz poraza: "Veliko iskustvo i ako je cena da prođemo sve ovo da bismo sutra bili bolji, meni kao treneru će biti drago". Najteža konferencija Vladana Milojevića od dolaska u Crvenu zvezdu… »

Vesti dana »