Povezane vesti
Da li su deca u Srbiji na meti kidnapera?
Dnevnik 04.10.2018
Ministarstvu unutrašnjih poslova prijavljen je pokušaj otmice jedne devojčice u Žarkovu, koji se dogodio u četvrtak, 27. septembra, rečeno je u MUP-u, a kako navode u policiji, preduzete su sve neophodne mere radi utvrđivanja okolnosti tog događaja… »
Novi detalji pokušaj otmice devojčice na ceraku: Tresla se kao prut bežeći od kidnapera!
Večernje novosti 04.10.2018
Milan Simić o navodnom pokušaju kidnapovanja učenice Osnovne škole "Ljuba Nenadović". Uplakana ušla u naše dvorište i rekla da je muškarac hteo da je namami u auto. DEVOJČICA je uletela u moje dvorište uplakana i vidno uznemirena. Tresla se kao prut… »
Komšija Milan otkriva kako je Devojčica iz Žarkova umakla otmičarima: Tresla se kao prut kad je došla kod nas u kuću! Sva u…
Kurir 04.10.2018
Odbila da uđe u auto, jer se uplašila da nikada više neće videti mamu i tatu i to ju je spaslo... BEOGRAD - Devojčica je utrčala u moje dvorište. Bila je crvena u licu i tresla se! Plačnim glasom je rekla: „Jedan čovek me je mamio da uđem u crna kola, a… »
Vesti dana »
'Ovo je za celo čovečanstvo': Počela prva misija ka Mesecu posle više od 50 godina
BBC News pre 27 minutajoš 24 povezane
Rat do istrebljenja! Umislio da je dobio otkaz zbog Nikole Jokića, pa rešio da mu se brutalno osveti
Večernje novosti pre 12 minutajoš 30 povezanih
Oblačno i hladno sa kišom, na planinama sa snegom, od nedelje osetno toplije
RTV pre 1 satjoš 10 povezanih
Zemljotres jačine 7,6 stepeni Rihterove skale pogodio Indoneziju, jedna osoba poginula
Euronews pre 32 minutajoš 8 povezanih