Povezane vesti
"Ti si izje*ana!" Luna oplela po Slobi, a onda joj je Aleksandra očitala bukvicu zbog koje je zanemela! (foto) (video)
Telegraf 04.10.2018
- Ja sam bila na Kijinoj strani, ti si pogrešila - rekla je Subotićeva. Rijaliti učesnici Luna Đogani, Aleksandra Subotić i David Dragojević tokom razgovora u Pabu dotakli su se pevača Slobodana Radanovića i aktuelne teme iz Zadruge 1, zadrugari… »
On je ispao g.Vno, a ti si je.Ana: Subotićka Luni sve sasula u lice, a onda joj zagorčala život!
Kurir 04.10.2018
Luna Đogani, iako je ušla u Zadrugu 2 kako bi promenila drugima mišljenje o sbei, ne prestaje da priča i spominje njenog bivšeg, oženjenog dečka Slobu Radanovića, a Aleksandra Subotić joj je očitala lekciju i rekla joj gde je najviše grešila… »
Bio je moja najveća ljubav: Luna priznala da ne može da preboli Slobu, a onda otkrila strašnu istinu! (video)
Kurir 04.10.2018
Pitanja gledalaca, segment u okviru rijalitija " Zadruga", otvorila je Luna Đogani, koja je dobila pitanje od publike programa kada će prekrižiti svoju romansu koju je imala sa Slobodanom Radanovićem u prvoj sezoni. Luna je izjavila da joj je teško i… »
Vesti dana »

Protest dela prosvetnih radnika, studenata i građana: Blokirano nekoliko ulica u Beogradu, policija obezbeđivala skup
Euronews pre 14 minutajoš 26 povezanih

Marinika Tepić tvrdi da je MUP kupio sedam zvučnih topova LRAD 450 XL
Nedeljnik pre 50 minutajoš 20 povezanih

Žandarm tvrdi za Danas: Više „zvučnih topova“ bilo raspoređeno u subotu na protestu, jedan iza Skupštine
Nova pre 2 satajoš 11 povezanih