Povezane vesti

"Ti si izje*ana!" Luna oplela po Slobi, a onda joj je Aleksandra očitala bukvicu zbog koje je zanemela! (foto) (video)

"Ti si izje*ana!" Luna oplela po Slobi, a onda joj je Aleksandra očitala bukvicu zbog koje je zanemela! (foto) (video)

Telegraf 04.10.2018
- Ja sam bila na Kijinoj strani, ti si pogrešila - rekla je Subotićeva. Rijaliti učesnici Luna Đogani, Aleksandra Subotić i David Dragojević tokom razgovora u Pabu dotakli su se pevača Slobodana Radanovića i aktuelne teme iz Zadruge 1, zadrugari… »
On je ispao g.Vno, a ti si je.Ana: Subotićka Luni sve sasula u lice, a onda joj zagorčala život!

On je ispao g.Vno, a ti si je.Ana: Subotićka Luni sve sasula u lice, a onda joj zagorčala život!

Kurir 04.10.2018
Luna Đogani, iako je ušla u Zadrugu 2 kako bi promenila drugima mišljenje o sbei, ne prestaje da priča i spominje njenog bivšeg, oženjenog dečka Slobu Radanovića, a Aleksandra Subotić joj je očitala lekciju i rekla joj gde je najviše grešila… »
Bio je moja najveća ljubav: Luna priznala da ne može da preboli Slobu, a onda otkrila strašnu istinu! (video)

Bio je moja najveća ljubav: Luna priznala da ne može da preboli Slobu, a onda otkrila strašnu istinu! (video)

Kurir 04.10.2018
Pitanja gledalaca, segment u okviru rijalitija " Zadruga", otvorila je Luna Đogani, koja je dobila pitanje od publike programa kada će prekrižiti svoju romansu koju je imala sa Slobodanom Radanovićem u prvoj sezoni. Luna je izjavila da joj je teško i… »

Vesti dana »