Povezane vesti
Ponoš: Pink je Vučićeva sigurna kuća, tužiću ga jer me nazvao špijunom
Nova ekonomija 04.10.2018
Potpredsednik Narodne stranke Zdravko Ponoš izjavio je da će kao građanina tužiti predsednika Srbije Aleksandra Vučića zato što ga je nazvao špijunom, i ocenio da Vučić nema hrabrosti da se pojavi na sudu jer sebe odavno ne smatra građaninom nego… »
Ponoš: Tužiću Vučića jer je me nazvao špijunom
Novi magazin 04.10.2018
Potpredsednik Narodne stranke Zdravko Ponoš izjavio je da će kao građanina tužiti predsednika Srbije Aleksandra Vučića zato što ga je nazvao "špijunom", i ocenio da Vučić nema hrabrosti da se pojavi na sudu jer "sebe odavno ne smatra građaninom nego… »
Ponoš: Tužiću Vučića jer me je nazvao špijunom
N1 Info 04.10.2018
Potpredsednik Narodne stranke Zdravko Ponoš izjavio je da će kao građanina tužiti predsednika Srbije Aleksandra Vučića zato što ga je nazvao "špijunom", i ocenio da Vučić nema hrabrosti da se pojavi na sudu jer "sebe odavno ne smatra građaninom nego… »
Vesti dana »

Jedno "da" spasilo šest života: Kad mislite da nema nade, sudbina vas demantuje: Desanka i Gavrilo konačno imaju novu šansu (foto)
Blic pre 4 satijoš 1 povezana

(Foto) crna kosa i plave oči: Ovo je novi dečko Uroša Stanića koji je pun love: Ljubi ga pred svima
Blic pre 4 satijoš 1 povezana

„Zločini se ne smeju zaboraviti“: PSG i ZLF u mestu u kome su ubijeni civili iz izbegličke kolone tokom „Oluje“
Danas pre 5 satijoš 1 povezana

U Čileu pronađena tela četvorice rudara koji su bili zarobljeni u urušenom rudniku
Danas pre 8 satijoš 3 povezane