Povezane vesti
Ponoš: Pink je Vučićeva sigurna kuća, tužiću ga jer me nazvao špijunom
Nova ekonomija 04.10.2018
Potpredsednik Narodne stranke Zdravko Ponoš izjavio je da će kao građanina tužiti predsednika Srbije Aleksandra Vučića zato što ga je nazvao špijunom, i ocenio da Vučić nema hrabrosti da se pojavi na sudu jer sebe odavno ne smatra građaninom nego… »
Ponoš: Tužiću Vučića jer je me nazvao špijunom
Novi magazin 04.10.2018
Potpredsednik Narodne stranke Zdravko Ponoš izjavio je da će kao građanina tužiti predsednika Srbije Aleksandra Vučića zato što ga je nazvao "špijunom", i ocenio da Vučić nema hrabrosti da se pojavi na sudu jer "sebe odavno ne smatra građaninom nego… »
Ponoš: Tužiću Vučića jer me je nazvao špijunom
N1 Info 04.10.2018
Potpredsednik Narodne stranke Zdravko Ponoš izjavio je da će kao građanina tužiti predsednika Srbije Aleksandra Vučića zato što ga je nazvao "špijunom", i ocenio da Vučić nema hrabrosti da se pojavi na sudu jer "sebe odavno ne smatra građaninom nego… »
Vesti dana »

Stiže "monstrum" iz Hrvatske: Rhmz upozorava na grad i olujni vetar, evo ko je prvi na udaru (Mape)
Mondo pre 2 minutajoš 19 povezanih

'Predloženi teritorijalni ustupci Ukrajine su Putinova zamka', kaže visoka zvaničnica EU
BBC News pre 7 minutajoš 17 povezanih

Pravnik: Srbija može loše da prođe u Strazburu ako domaći organi ne budu reagovali na policijsku brutalnost
N1 Info pre 2 minutajoš 1 povezana