Povezane vesti
Promocija knjige o Šabanu Bajramoviću u petak u KCNS
Radio 021 04.10.2018
Promocija knjige "Pitao sam malog puža: moja sociološka priča o Šabanu Bajramoviću" autora dr Dragoljuba B. Đorđevića, redovnog profesora Univerziteta u Nišu, održaće se u petak, 5. oktobra u Klubu "Tribina mladih" Kulturnog centra Novog Sada. Knjigu je… »
Promocija knjige o Šabanu Bajramoviću
RTV 04.10.2018
NOVI SAD - Promocija knjige "Pitao sam malog puža: moja sociološka priča o Šabanu Bajramoviću", autora dr Dragoljuba B. Đorđevića, redovnog profesora Univerziteta u Nišu, održaće se 05. oktobra u 19 časova u Klubu "Tribina mladih" Kulturnog centra Novog… »
U petak toplo, uz košavu
Radio 021 04.10.2018
U petak, nakon vedrog i svežeg jutra, tokom dana sunčano i toplo. Duvaće umerena, povremeno i jaka košava. Minimalna temperatura 6°C, maksimalna dnevna 21°C. Narednih dana sunčano i veoma toplo. Maksimalna temperatura do 25°C. Za vikend će duvati jaka… »
Voz usmrtio ribolovca: Od udarca pao sa mosta u Ibar
Večernje novosti 04.10.2018
Snažnim udarcem voz je bukvalno odbacio Milana K. (66) u reku i on je od zadobijenih teških povreda na mestu preminuo. KRALjEVO – U saobraćajnoj nesreći koja se dogodila u četvrtak, oko 7.20 ujutro, na pruzi Kraljevo – Zvečan, poginuo je… »
Voz pregazio čoveka koji je išao preko železničkog mosta
Radio 021 04.10.2018
U udesu koji se dogodio jutros oko 7:20 na pruzi Kraljevo-Zvečan poginuo je M.K. (66) iz Raške. Kako prenosi "Blic", na njega je, dok je pešice išao preko železničkog mosta u Pivnici u Ibarskoj klisuri nedaleko od Kraljeva, naleteo putnički voz koji… »
Voz usmrtio pecaroša kod Kraljeva
Mondo 04.10.2018
Putnički voz koji saobraća na relaciji Kraljevo-Zvečan usmrtio je jutros na pružnom prelazu u mestu Pivnica, kod Bogutovca, šezdesetšestogodišnjeg Raščanina M. K. Foto: Mondo/Stefan Stojanović Prema navodima svedoka M. M. koji je u trenutku nesreće bio… »
Vesti dana »
Vremenska prognoza: Sunčano i toplo do 35 stepeni, od utorka osveženje sa pljuskovima
Naslovi.ai pre 35 minutajoš 27 povezanih
Zapaljen automobil valjevskog tužioca Vukašina Vujičića, policija podnosi krivičnu prijavu protiv N. N. izvršioca
Insajder pre 20 minutajoš 16 povezanih
Đedović Handanović: Pregovori oko NIS-a napreduju, RHE Bistrica strateški projekat
Naslovi.ai pre 1 satjoš 16 povezanih
Broj žrtava zemljotresa u Indoneziji porastao na 51, iz ruševina izvučena još 4 tela
RTV pre 2 satajoš 12 povezanih