Повезане вести
Промоција књиге о Шабану Бајрамовићу у петак у КЦНС
Радио 021 04.10.2018
Промоција књиге "Питао сам малог пужа: моја социолошка прича о Шабану Бајрамовићу" аутора др Драгољуба Б. Ђорђевића, редовног професора Универзитета у Нишу, одржаће се у петак, 5. октобра у Клубу "Трибина младих" Културног… »
Промоција књиге о Шабану Бајрамовићу
РТВ 04.10.2018
НОВИ САД - Промоција књиге "Питао сам малог пужа: моја социолошка прича о Шабану Бајрамовићу", аутора др Драгољуба Б. Ђорђевића, редовног професора Универзитета у Нишу, одржаће се 05. октобра у 19 часова у Клубу "Трибина… »
У петак топло, уз кошаву
Радио 021 04.10.2018
У петак, након ведрог и свежег јутра, током дана сунчано и топло. Дуваће умерена, повремено и јака кошава. Минимална температура 6°Ц, максимална дневна 21°Ц. Наредних дана сунчано и веома топло. Максимална температура до 25°Ц. За… »
Воз усмртио риболовца: Од ударца пао са моста у Ибар
Вечерње новости 04.10.2018
Снажним ударцем воз је буквално одбацио Милана К. (66) у реку и он је од задобијених тешких повреда на месту преминуо. КРАЉЕВО – У саобраћајној несрећи која се догодила у четвртак, око 7.20 ујутро, на прузи Краљево – Звечан… »
Воз прегазио човека који је ишао преко железничког моста
Радио 021 04.10.2018
У удесу који се догодио јутрос око 7:20 на прузи Краљево-Звечан погинуо је М.К. (66) из Рашке. Како преноси "Блиц", на њега је, док је пешице ишао преко железничког моста у Пивници у Ибарској клисури недалеко од Краљева… »
Воз усмртио пецароша код Краљева
Мондо 04.10.2018
Путнички воз који саобраћа на релацији Краљево-Звечан усмртио је јутрос на пружном прелазу у месту Пивница, код Богутовца, шездесетшестогодишњег Рашчанина М. К. Фото: Мондо/Стефан Стојановић Према наводима сведока М. М. који је… »
Вести дана »

"Честитао сам орбану": Огласио се Вучић о сусрету Трампа и Путина у Будимпешти: Договорили смо и наш сусрет у наредних седам дана
Блиц пре 1 сатјош 1 повезана

Ухапшен мушкарац, код себе имао две пушке: Прве фотографије хаоса у Београду на води: Полиција блокирала цело насеље (фото, видео)
Блиц пре 7 минутајош 6 повезаних

Оптужен Трампов бивши саветник: Џон Болтон се терети за пренос тајних података: Објавио књигу о раду у Белој кући
Блиц пре 1 сатјош 3 повезане