Povezane vesti

Promocija knjige o Šabanu Bajramoviću u petak u KCNS

Promocija knjige o Šabanu Bajramoviću u petak u KCNS

Radio 021 04.10.2018
Promocija knjige "Pitao sam malog puža: moja sociološka priča o Šabanu Bajramoviću" autora dr Dragoljuba B. Đorđevića, redovnog profesora Univerziteta u Nišu, održaće se u petak, 5. oktobra u Klubu "Tribina mladih" Kulturnog centra Novog Sada… »
Promocija knjige o Šabanu Bajramoviću

Promocija knjige o Šabanu Bajramoviću

RTV 04.10.2018
NOVI SAD - Promocija knjige "Pitao sam malog puža: moja sociološka priča o Šabanu Bajramoviću", autora dr Dragoljuba B. Đorđevića, redovnog profesora Univerziteta u Nišu, održaće se 05. oktobra u 19 časova u Klubu "Tribina mladih" Kulturnog… »
U petak toplo, uz košavu

U petak toplo, uz košavu

Radio 021 04.10.2018
U petak, nakon vedrog i svežeg jutra, tokom dana sunčano i toplo. Duvaće umerena, povremeno i jaka košava. Minimalna temperatura 6°C, maksimalna dnevna 21°C. Narednih dana sunčano i veoma toplo. Maksimalna temperatura do 25°C. Za vikend će duvati… »
Voz usmrtio ribolovca: Od udarca pao sa mosta u Ibar

Voz usmrtio ribolovca: Od udarca pao sa mosta u Ibar

Večernje novosti 04.10.2018
Snažnim udarcem voz je bukvalno odbacio Milana K. (66) u reku i on je od zadobijenih teških povreda na mestu preminuo. KRALjEVO – U saobraćajnoj nesreći koja se dogodila u četvrtak, oko 7.20 ujutro, na pruzi Kraljevo – Zvečan, poginuo je… »
Voz usmrtio pecaroša kod Kraljeva

Voz usmrtio pecaroša kod Kraljeva

Mondo 04.10.2018
Putnički voz koji saobraća na relaciji Kraljevo-Zvečan usmrtio je jutros na pružnom prelazu u mestu Pivnica, kod Bogutovca, šezdesetšestogodišnjeg Raščanina M. K. Foto: Mondo/Stefan Stojanović Prema navodima svedoka M. M. koji je u trenutku… »
Voz pregazio čoveka koji je išao preko železničkog mosta

Voz pregazio čoveka koji je išao preko železničkog mosta

Radio 021 04.10.2018
U udesu koji se dogodio jutros oko 7:20 na pruzi Kraljevo-Zvečan poginuo je M.K. (66) iz Raške. Kako prenosi "Blic", na njega je, dok je pešice išao preko železničkog mosta u Pivnici u Ibarskoj klisuri nedaleko od Kraljeva, naleteo putnički voz… »

Vesti dana »